Mitä teemme puolestasi

Dokumentointi

Me teemme halutessasi kaikista tehtävistäsi selkeät dokumentoinnit ja kuvaukset, jotka helpotavat sinua siirtämään tehtävät vaivatta henkilöltä toiselle.

Prosessikuvaukset

Kuvaamme puolestasi prosessit sekä yksittäiset työtehtävät samalla kun suoritamme tehtäviä. Näin vältyt jatkossa siltä, etteivät tehtävät putoa käsistä tai jää tekemättä.

Toiveesi ovat tallessa

Pidämme kirjaa toiveistasi ja mahdollisista ruoka-aineallergioistasi esim. kokoustarjoiluista, mieluisista neuvottelutiloista, hotelleista ja juna-paikan sijainnista. Näin sinun ei tarvitse muistaa mainita niitä meille joka varauksen yhteydessä.

Dokumentoimme ja kuvaamme puolestasi prosessit tai yksittäiset työtehtävät. Laskun mukana saat yksityiskohtaisen raportin käytetyistä työtunneista per työtehtävä. Saat tärkeää tietoa siitä, miten paljon aikaa kuluu tietyn tehtävän hoitoon.

Tämä auttaa sinua, mikäli rekrytoit tulevaisuudessa tehtävään uuden henkilön.

Tyypilliset rutiinityöt

Tarvittaessa paikan päälle

Saat tarvittaessa virtuaaliassarin paikan päälle toimistollesi pääkaupunkiseudulla, mikäli työ sitä vaatii.

Arkistointi

Mapitus, arkistointi, rekisterien päivitys ja ylläpito. Virtuaaliassarit hoitavat ne mielellään puolestasi.

Asiakaspalvelu

Voimme hoitaa puolestasi yrityksesi asiakaspalvelun, vastata puolestasi puheluihin, sähköposteihin ja kyselyihin. Myös Facebookin asiakaspalvelun hoito onnistuu.

Kokousjärjestelyt

Hoidamme puolestasi kaikki kokousjärjestelyt, neuvottelutilojen varaamiset, tarjouilut ja kutsutkin. Myös virtuaalikokouksien järjestäminen onnistuu.

Kuitit

Järjestämme kulukuitit, keräämme yhteen MasterCard/Visa/Eurocard kuitit kuukausilaskusi mukaan ja tarvittaessa tulostamme laskut kirjanpitoa varten ja toimitamme ne puolestasi kirjanpitäjällesi.

Laskutus

Maksamme laskut puolestasi, viemme ne tarvittaessa reskontraan tai lähetämme kuitit kirjanpitoon. Me huolehdimme eräpäivistä puolestasi. Teemme myös myyntilaskut, lähetämme ne asiakkaillesi ja seuraamme tilityksiä.

Matkajärjestelyt

Varaamme puolestasi lennot ja hotellit, tarvittaessa etsimme hyvät kokoustilat, ravintolat ja muut sinulle tärkeät kohteet määränpäästäsi.

Pienhankinnat

Hankimme puolestasi lounaskortit, kuntosalijäsenyydet, leffaliput, toimistotarvikkeet, lahjat, kahvit ja suodatinpussit sekä täytämme puolestasi toimiston jääkaapin.

Tapahtumajärjestelyt

Autamme sinua tapahtumajärjestelyissä: assarimme etsii, varaa, tekee kutsut ja auttaa muissa tehtävissä ohjeidesi ja tarpeidesi mukaan.

Tiedonhaku

Ongelman tai tietyn aihepiirin selvitystä vaativat tiedonhaut internetistä, analyysit ja raportit.

Verkkosivujen päivitys

Teemme puolestasi yrityksesi internetsivujen, verkkokaupan ja Facebook-sivujen päivityksiä annettujen ohjeiden mukaan.

Jätä tarjouspyyntö