Esittelyssä: Oulu

Oulun toimisto ja Kirsi Mannermaa ovat Virtuaaliassari-ketjun ensimmäinen toimipiste pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Kainuussa syntynyt ja Nuorgamista lähtöisin oleva Kirsi Mannermaa ottaa Virtuaaliassari-ketjun Oulun toimipisteen hellään huomaansa keväästä 2021 lähtien.

Tämä norjaa taitava, lämminsydäminen tiimipeluri on ehtaa Virtuaaliassari-ainesta henkeen ja vereen – Kirsi tekee kaikkensa kokonaistavoitteen saavuttamiseksi, tykkää numeroilla leikkimisestä ja selvittelee tarvittaessa vaikka leijan sotkeutuneet narut. Mitä muuta sitä toimiston enkeliltä oikeastaan enää kaipaisikaan?

Kiitosta Kirsi on kerännyt aiemmilla työpaikoillaan hyväntuulisuudestaan, auttamisen sekä kuuntelemisen halustaan sekä taidoista kehittää asioita helpompaan, nopeampaan ja tehokkaampaan suuntaan.

Yrittäjäperheen ainoana lapsena Kirsi sai viettää lomat perheen rajakaupassa töissä. Asiakkaat löysivät tiensä kauppaan Norjan puolelta, joten Kirsiltä hoituu hommat myös norjaksi. Perhe laajensi liiketoimintaa myöhemmin myös Kittilään, Seinäjoelle, Savonlinnaan ja Karesuvannon kesäiseen hallimyymälään. 

Kirsi löysi tiensä hauskojen USA:ssa ja Uppsalassa vietettyjen vaihtarivuosien jälkeen Oulun yliopistoon, ja hän muuttikin “kylille” vuonna 1986 ja on siitä lähtien asustellut seuduilla pääsääntöisesti. Työvuosia on kertynyt mielenkiintoisten hommien parissa – myyntityön lisäksi Kirsi on tehnyt pitkää uraa esimerkiksi Nokialla assistenttina sekä henkilökohtaisen avustajan ja rekrytointikonsultin rooleissa sekä opetuksen parissa. 

Kun Kirsi ei pelasta yrittäjiä pinteestä, voit löytää hänet sienimetsästä, mökiltä, eläinten parista, matkustelemasta taikka hauskoilta seikkailuilta. Erilaiset aivopähkinät ovat suuri intohimo, joten ei muuta kuin yhteyttä ottamaan, jos sinulla on tarjota Kirsille älyä kutkuttavia ongelmia purtavaksi yrityksessäsi 😉 

Ihanaa, että olet mukana Virtuaaliassareiden meiningeissä, Kirsi!

Pääset tutustumaan Kirsiin Linkedinistä, ja täältä saat yhteyttä Kirsiin, jos kuittirumba työpöydälläsi ahdistaa!