Hei, me kasvetaan!

Aloitimme vuoden 2021 vauhdikkaissa merkeissä – Virtuaaliassareiden toimipisteitä on jo viisi kappaletta pitkin poikin Suomea!

Modernit toimiston enkelimme pelastavat yrittäjiä pinteestä nyt jo Uudellamaalla, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Oulussa, sekä tietenkin tuttuun tapaan pääkaupunkiseudulla.

Yli 25 vuoden kokemuksen erilaisista hallinnon tehtävistä omaava Kirsi Mannermaa nappasi Virtuaaliassari -ketjun ensimmäisen pääkaupunkiseudun ulkopuolisen toimipisteen, Oulun, ohjat hyppysiinsä.

Tampereella ja Uudellamaalla sinua palvelee periksiantamaton tehokaksikko Maisa Koivisto ja Juha-Pekka Määttänen.

Nämä kaksi alan rautaista ammattilaista laittavat paperit ja kuitit nätisti nippuun alta aikayksikön molemmissa toimipisteissä!

 

Tervetuloa myös Turkkuseen, täällä Virtuaaliassari -ketjun neljännessä toimipisteessä sinua palvelee sydämellinen Tommi Merla. Tommilla on parin vuosikymmenen verran kokemusta erilaisista taloushallinnon hommista sekä talousjohtajan tehtävistä, ja hän omaa myös pitkän taustan yritystoiminnan puolelta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Lahti! Yli 25 vuotta hallinnon tehtävissä työskennellyt Mia Paunonen keräili tämän toimipisteen hellään huomaansa, ja pitää nyt huolta että yrityksesi toimistohommat hoituvat sutjakasti ja tehokkaasti myös Lahden puolella.

 

 

Mahtavaa, että saimme näin huikean lauman alan ammattilaisia mukaan meininkeihimme!

Kaipaako sinun yrityksesi apua kuittien, laskujen ja muiden toimistotöiden kanssa? Kuluuko sinun kullanarvoinen aikasi yrittäjänä sellaisiin hallinnollisiin töihin, joista et erityisemmin piittaa? Ota yhteyttä jos rutiinihommaruljanssi ahdistaa, niin laitetaan pyörät pyörimään!