Esittelyssä: Uusimaa ja Tampere

Maisa Koivisto ja Juha-Pekka Määttänen nappasivat Virtuaaliassari-ketjun Uudenmaan ja Tampereen toimistojen ohjat hyppysiinsä.

Uudenmaan ja Tampereen upouudet Virtuaaliassari -ketjun toimipisteet ovat Maisan ja Juha-Pekan erinomaisissa käsissä. 

Turusta Porvooseen pikkutyttönä muuttanut Maisa on pyörinyt franchisingin jännittävässä maailmassa jo lähes 20 vuoden ajan – kokemusta löytyy ketjujen johtamisesta, myynnistä, yritysten konsultoinnista sekä ketjujen ja yrittäjien koulutuksesta. 

Itse Virtuaaliassari -ketju oli Maisalle tuttu jo entuudestaan. Maisa ja Sanna olivat aloittaneet Virtuaaliassari -ketjun rakentamisen yhdessä kesällä 2020, ja niin siinä sitten kävi “klassiset” kun mielessä kytenyt ajatus ketjun yrittäjäksi ryhtymisestä muuttui haaveesta todeksi alkuvuodesta 2021. 

Kun tämä tehokas työmyyrä ei istu sorvin ääressä, viihtyy hän mökillä, luonnossa koirakaverin kanssa, ruokapatojen ääressä taikka hyvän kirjan parissa. 

Maisan upouutena yhteistyökumppanina komeilee ratkaisukeskeinen ja periksiantamaton Juha-Pekka Määttänen. Vaasasta Pirkanmaan ja Savon kautta pääkaupunkiseudulle tiensä löytänyt Juha-Pekka on viihtynyt kodinelektroniikan parissa lähes koko työuransa ajan, vastaten ensin Länsi-Suomen kulutuselektroniikan sekä televisioiden myynnistä, ja lopulta koko Suomen myynnistä televisioiden osalta. Tämän lisäksi Juha-Pekka, eli kavereiden kesken “J-P”, on auttanut jälleenmyyjiä heidän liiketoiminnan kehittämisessä. 

Juha-Pekka oli jo pidempään miettinyt oman yrityksen perustamista toimialalle joka liittyy palvelumyyntiin, asiakkaiden kanssa työskentelyyn sekä heidän ongelmien ratkomiseen. Kun Maisa jakoi Virtuaaliassari -ketjun ilosanomaa eteenpäin J-P:lle, tiesi hän löytäneensä kutsumuksensa ja mahdollisuutensa auttaa asiakkaita helpottamalla heidän työtaakkaansa ja löytämällä ratkaisuja heidän ongelmiinsa. 

Vapaa-aikansa J-P viettää mieluiten viheriöllä golfmailan varressa, salilla tai uimahallissa. Hän on myös aktiivisesti mukana jääkiekon yhdistystoiminnassa ja on lajin intohimoinen seuraaja.

Juha-Pekkaa on kehuttu hänen hyvistä tiimipelaajan taidoistaan sekä tyylistään saada asioita aikaiseksi, joten hän ja sydämellinen Maisa ovat juuri oikea kaksikko pitämään Tampereen ja Uudenmaan toimistoja silmällä.

Mahtavaa saada teidät jengiin mukaan, Maisa ja J-P!

Jos yrityksesi kaipailee tämän tehotiimin apua Uudellamaalla taikka Tampereella, ota yhteyttä!