Esittelyssä: Lahti

Innokas Mia Paunonen pelastaa Lahden lähiseudun yritykset pinteestä kuin pinteestä.

Määrätietoinen Mia on saanut Lahden toimipisteen kukoistamaan. Uuden oppimisesta innostuva ja helposti syttyvä Mia otti haasteen uuden toimiston pystyttämisestä mielenkiinnolla vastaan. Vauhti on välillä huimannut päätä, mutta loistavasti on mennyt!

Mialla on yli 25 vuoden kokemus erilaisista hallinnon tehtävistä vaihtelevilta aloilta. Tämä omistautunut asiantuntija tekee töitä suurella sydämellä ja antaa aina 110 % projekteilleen. Luotettava, tehokas, tarkka ja tomera ovat adjektiiveja, jotka sopivat Miaan kuin nenä päähän.

Energinen ja aktiivinen tekijä kaikkoaa tylsiä hetkiä ja etsii aina mielenkiintoista tekemistä. Ikuiseksi opiskelijaksi itseään tituleeraava Mia janoaa jatkuvasti uusia haasteita elämäänsä. Takataskusta löytyy muun muassa hirvikoirakokeiden tuomarin ja hevosvalmentajan koulutukset sekä muutama eri ammattitutkinto. Tällä hetkellä Mia opiskelee Life Coachiksi!

Vapaa-ajallaan hän ulkoilee, lukee, hoitaa puutarhaa ja nauttii perheensä seurasta. Eläinrakkaalla Mialla on ollut koiria ja hevosia, ja onpa hän aikoinaan kisannutkin niin ravi- kuin ratsupuolella.

Mia viihtyy hyvin maalla, jossa hän on asunut koko työikänsä. Pidempi työmatka ei haittaa, kun palkintona on oma rauha luonnon ääressä. Välillä Kausalassa oleileva Mia repäisee ja lähtee reissuun – erityisesti mieleen on jäänyt eksoottinen Etelä-Korea.

Mahtavaa saada sinut Virtuaaliassarin remmiin, Mia!

Pääset tutustumaan Miaan läheisemmin LinkedInissä, ja täältä taas löydät osaavan apurin yritykselle kuin yritykselle Lahden lähistöllä.