Esittelyssä: Turku

Tarmokas talousosaaja Tommi Merla auttaa turkulaisia yrityksiä keskittymään olennaiseen.

Paljasjalkainen turkulainen Tommi palasi synnyinsijoilleen Naantalissa vietettyjen vuosien jälkeen. Tätä nykyä Tommi pitää hyppysissään Virtuaaliassarin vauhdikasta Turun toimistoa.

Tämä monipuolista kokemusta jo muutaman vuosikymmenen ajalta kerryttänyt osaaja on haka taloushallinnon ja liiketoiminnan kehittämisessä ja organisoinnissa. Uralle on mahtunut laidasta laitaan monenlaisia tehtäviä aina laivanrakennuksesta videopelien maahantuontiin. Erilaisissa talous- ja johtopesteissä toiminut Tommi viihtyy loistavasti tätä nykyä yrittäjänä.

Rento, reilu ja rehti talousvelho on varustettu aimolla annoksella maalaisjärkeä. Omien sanojensa mukaan perinteisestä talousjohtajasta poikkeava sanavalmis Tommi on joskus jopa espanjalaisiakin temperamenttisempi tapaus. Kuulostaa siltä, että Virtuaaliassari on saanut pippurisen vahvistuksen!

Huumoria rakastava Tommi on ehta tilannekomiikan ystävä. Hän ei tykkää ottaa itseään liian vakavasti ja hassuttelee mielellään myös omalla kustannuksellaan. Tylsää hetkeä Tommin kanssa siis tuskin tulee – talouskiemurat muuttuvat mukavammaksi kuin taikaiskusta!

Kun Tommi ei johda turkulaisten yritysten talouspuolen turvausoperaatioita, viihtyy hän mökillä tai reissussa. Sporttinen Tommi harrastaa salitreeniä, sisäpyöräilyä ja kuntopotkunyrkkeilyä. Voitpa mahdollisesti bongata hänet metsältä tai ongeltakin.

Veri veti kotiseudulle niin vahvasti, että perhe oli Turkuun palatessaan valmis muuttamaan jopa vankilaan. Kakolan entisen vankilan Länsisellissä asustava Tommi tosin vannoo syyttömyyttään, vaikka toivookin pitkää kakkua!

Huippua, että Turun toimisto on päätynyt juuri sinun näppeihisi, Tommi!

Pääset tutustumaan Tommiin tarkemmin LinkedInistä, ja täältä taas löydät tehokasta taloustukea yritykselle kuin yritykselle Turun seudulla.