Hinnasto

Virtuaaliassistenttipalvelumme on jaettu helposti budjetoitaviin palvelupaketteihin sekä normaaliin tuntiperusteiseen palveluun.

Sekä palvelupaketissa että tuntiperusteisessa palvelussa maksat vain tehdyistä tunneista. Palvelupaketissa tunnit tarkistetaan aina kvartaaleittain ja tasataan kolmen kuukauden välein.

Mikäli et halua tehdä sopimusta palvelupaketista, vaan tarvitset virtuaaliassistenttia vain muutaman tunnin kerrallaan, kannattaa sinun ottaa se tuntihinnalla. Käytettävät tunnit sovitaan yhdessä tehtävien mukaan ja saat laskun tehdyistä tunneista. Voit aina vaihtaa palvelupakettiin myös kesken sopimuskauden, jos näyttääkin siltä, että paremmin ennustettavampi kulu olisi sinulle parempi vaihtoehto.

Tuntiperusteisessa palvelussa tuntimäärä vaihtelee kuukausittain ja se sopiikin hyvin vaihteleviin tehtäviin ja vaikeammin ennakoitaviin tuntimääriin.

Kaikki sopimukset tehdään yleensä toistaiseksi voimassa olevina. Voit myös valita määräaikaisen sopimuksen, mikäli se sopii paremmin tarpeisiisi. Tuntihintaan vaikuttavat sekä sopimuksen tuntimäärä /kuukausi että ulkoistettavien tehtävien laatu. Isommissa tehtäväkokonaisuuksissa laskemme tuntihinnan aina erikseen. Sopimuksen sisältö ja tehtävät sovitaan aina asiakaskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

 • Kaikki työt voidaan dokumentoida ja niistä voidaan tehdä valmiit prosessimallit asiakkaan käyttöön
 • Jos tarvitset virtuaaliassaria isommalle kuukausittaiselle tuntimäärälle, pyydä tarjous lomakkeen kautta tai soita 050 303 4835

 

Palvelupaketit

Palvelupaketti on helposti ennustettava ja selkeä budjetoitava, sillä kuukausimaksu on aina sama. Tunnit tasataan aina kolmen kuukauden välein meidän toimesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, jääkö tunteja käyttämättä. Otamme aktiivisen roolin, jottet maksa turhasta!

Palvelupaketti on suosituin vaihtoehtomme juuri ennustettavuuden takia.

 • Helposti budjetoitava kulu, kuukausiveloitus tiedossa etukäteen
 • Tunnit tasataan kvartaaleittain, et siis maksa turhasta
 • Seuraamme aktiivisesti tunteja joka kuukausi ja ilmoitamme missä mennään
 • Sopii hyvin toistuvien tehtävien suorittamiseen
 • Nimetty yhteyshenkilö sekä hänellä varahenkilö
 • Assari tavoitettavissa joka arkipäivä 9-17 välillä
 • Irtisanomisaika 2 kalenterikuukautta
 • Sopimuksen tuntimäärää voidaan tarvittaessa tarkistaa myös kesken sopimuskauden

Projekti- ja tuntityöt

Tuntiperusteinen sopimus sopii varsinkin tehtäviin, joiden tuntimäärää on vaikea arvioida ennalta tai joiden tuntimäärä vaihtelee suuresti kuukaudesta toiseen.

 • Sopii vaihtuville kuukausittaisille tuntimäärille
 • Sopii myös hyvin sesonkiavuksi tai ruuhkahuippuihin
 • Sopii pienille tuntimäärille
 • Seuraamme aktiivisesti tunteja joka kuukausi ja ilmoitamme missä mennään
 • Nimetty yhteyshenkilö sekä hänellä varahenkilö
 • Assari tavoitettavissa joka arkipäivä 9-17 välillä
 • Irtisanomisaika 2 kalenterikuukautta

#TOIMISTONENKELIT

Palvelu 10 tuntia viikossa eli yhteensä 40 tuntia/kk

Kokonaisvailtainen toimiston apupaketti! #Toimistonenkelit ottavat yrityksesi hallinnolliset asiat hellään huomaansa ja välittävät niistä kuin omistaan!

YRITTÄJÄN OIKEA KÄSI

Palvelu 5 tuntia viikossa eli yhteensä 20 tuntia/kk

Tarvitsetko sihteeriä, mutta tekemistä ei ole edes osa-aikaiselle sihteerille? Huoli pois! Tällä paketilla saat ammattilaisen avuksesi niihin tehtäviin, joihin eniten apua tarvitset!

PIKKU APURI

Palvelu 2,5 tuntia viikossa eli yhteensä 10 tuntia/kk

Pikku Apuri sopii varsinkin yksittäisten tehtävien hoitoon silloin, kun oma aika ei riitä. Työmäärästä riippuen 10 tunnissa saa valmiiksi 2-3 asiakokonaisuutta.

Alempana voit tutustua myös yleisesti sopimuksemme sisältöön.

Hinnasto on voimassa 1.1.2020 alkaen. Hintoihin lisätään alv 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Sopimuksen sisältö

Virtuaaliassari.fi tarjoaa assistenttipalvelua yrityksille ja yksityishenkilöille Suomessa. Virtuaaliassistentin ero suhteessa omaan työntekijään tai vuokratyöntekijään on, että virtuaaliassistentti toimii itsenäisesti ja huolehtii itse lakisääteisistä ilmoituksista, veroista ja työnantajamaksuista. Sinä olet virtuaaliassistentille toimeksiantaja ja toimeksiannosta tehdään sopimus, ei työsopimusta.

Teemme jokaisesta toimeksiannosta sopimuksen, jossa määrittelemme toimeksiannon kohteet, immateriaalioikeudet, salassapito- sekä ykstyisyyskäytännöt. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja luottamuksellisesti ja sitoudumme pitämään salassa kaiken sellaisen tiedon, joka ei ole ennestään julkista tietoa.

Halutessasi saat aina laskun mukana työaikaraportin, josta näet laskutuskauden aikana tehdyt tunnit työtehtävittäin.

Mikäli et ole palveluumme tyytyväinen, sinulla on oikeus sanoa tilaamasi palvelupaketti irti seitsemän päivän kuluessa sen alkamisesta. Sopimuksen purkamisen jälkeen veloitamme tehdyistä työtunneista tunnit sovitun tuntihinnan mukaisesti.