Franchiseketjun sihteeri / toimistoassistentti

Haaveiletko urasta Toimisto-Starana? Konttorin Starat Oy hakee nousevaa tähteä!

Haluatko päästä kurkistamaan verhon taakse, miltä unelmaduuni näyttää? Koetko suurta ammattiylpeyttä ja haluat näyttää mistä sinut on tehty? Oletko sinä tuleva Yrittäjän Oikea Käsi, Mielen jatke, Organoisntimestari ja olennainen osa yrittäjän arkea? Pallotteletko taitavasti useita asiakokonaisuuksia ilmassa samanaikaisesti ja hallitset samalla omaa ajankäyttöäsi? Hallitsetko ison kuvan ja osaat tähyillä pitkälle eteenpäin?

Mikäli koet, että haluat laajentaa tietämystäsi alan tehtävistä, mutta pysytellä silti turvallisesti assistentin perustehtävissä sekä taloushallinnon  avustavissa tehtävissä, on tämä paikka kuin luotu sinulle. Hae siis mukaan Virtuaaliassari-tiimiin!

Etsimme kasvavaan tiimiimme ja franchiseketjun Pääkonttoriin toimistosihteeriä, joka on palveluhenkinen ja innostuu toisten ihmisten auttamisesta. Tämä paikka on sinulle, jos olet nopea ottamaan uusia asioita haltuun, toimit mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimin kanssa ja olet sekä tarkka että joustava. Olet tiimipelaaja ja CAN DO -asenne on toinen nimesi! Tiimisi on nuori ja energinen ja meillä osataan myös rentoutua kiireen keskellä!

Työ tapahtuu toimipisteessämme Matinkylässä, vartin kävelymatkan päässä Länsimetrosta, osoitteessa Nuottaniementie 9. Toisinaan työtä tehdään asiakkaan tiloissa, silloinkin pääkaupunkiseudulla. Työaika on liukuva ja ajoittuu arkisin 8-17 välille.

Virtuaaliassari.fi on assistenttitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen toimistopalveluita ja assistenttipalveluita laidasta laitaan. Toimipisteemme on Espoon Matinkylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella, asiakkaita otamme vastaan ympäri Suomen. Työtehtävät voivat olla kuittien käsittelystä aina some-päivityksiin saakka. Suunnan määrää asiakas, me löydämme reitin perille.

Mistä työpäiväsi koostuu?

Tehtävänäsi on toimia yrittäjän apukätenä ja tukena, vastata toimistomme hallinnosta sekä tehdä samaa myös asiakkaillemme. Virtuaaliassari toimii myös franchiseketjuna, sitä kautta pääset tutustumaan myös ketjun keskusyksikön toimintaan sekä toimimaan ketjujohdon tukena ja franchiseketjun Pääkonttorin sihteerinä.

Pääset mm.  käsittelemään ostolaskuja, luot myyntilaskuja, teet hankintoja, organisoit asiakastilaisuuksia, etsit ja kilpailutat palveluja asiakkaiden puolesta, vastaat asiakaspalveluviesteihin, koordinoit projektilaskutusta, teet nettisivupäivityksiä, vastaat some-sisällöstä ja paljon, paljon muuta. Työsi on vaihtelevaa, haastavaa sekä palkitsevaa ja jokainen päivä on erilainen.

Meillä saat kattavan kuvan assistenttityön eri osa-alueista sekä pääset näköalapaikalle uuteen ja kasvavaan palvelualaan sekä suomalaisiin yrityksiin. Olemme pieni ja ketterä yritys ison talon eduilla, meillä huumori on herkässä ja asiakas aina oikeassa.

Millaista henkilöä haemme?

 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet helposti lähestyttävä
 • olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat ratkaista ongelmia
 • olet hyvä organisoimaan ja priorisoimaan
 • liikut sukkelasti verkossa tietoa hakien
 • et pelkää excelin tai uusien järjestelmien käyttöä
 • olet tottunut aikatauluttamaan omaa työtäsi
 • saat asioita aikaan
 • olet aloitteellinen ja omatoiminen
 • kokemus avustavista taloushallinnon tehtävistä ja ymmärrys kirjanpitojärjestelmistä ja niiden käytöstä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

 • vakituisen työsuhteen
 • innostuneen ja hauskan tiimin, täynnä ammattitaitoisia osaajia
 • värikkäitä työpäiviä, joissa monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
  erinomaisen näkymän kasvavaan toimialaan
 • mahdollisuuden tutustua erilaisiin toimialoihin
 • läheisen kontaktin asiakkaisiin
 • ammattitaitoa kasvattavia koulutustilaisuuksia
 • mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi
 • maksuttomat kahvit ja välipalat toimistolla
 • joustavat työajat, etätyömahdollisuuden ja modernit toimitilat
  kattavan työterveyshuollon ja vakuutukset, työsuhdematkalipun, Applen työvälineet ja aktiivista TYKY-toimintaa sekä muita henkilöstöetuja
 • työyhteisön, jossa ketään ei jätetä yksin
 • mahdollisuus palkankorotukseen jo koeajalla, jos otat tehtävät haltuun nopeasti

Kiinnostuitko? Meitä kyllä kiinnostaa! Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Hae nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä joko meilitse sanna@virtuaaliassari.fi tai puhelimitse 050 303 4835 /Sanna Kolehmainen.

Esittele halutessasi verkkojalanjälkeäsi
Jos mahdollista, kerro 3 viimeisintä työpaikkaa ja työtehtävää
Esimerkiksi taloushallinnon- ja projektinhallinnanohjelmistot, pilvipalvelut ja muut ohjelmistot
Kuvaile lyhyesti mikä tekee sinusta hyvän assarin ja miksi juuri sinusta on tuleva uusi Virtuaaliassari?
Voit myös jakaa meille vitsin tai päivän mietelauseen
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Voit liittää CV:n, tiedostojen maksimimäärä 2 kpl ja maksimikoko 128 Mt /kpl

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen rekisteröinnin. Lue lisätietoa tietosuoja- ja rekisteriselosteesta täältä.

Lähetämme kopion vastauksistasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen, tarkistathan myös roskapostisi sisällön.