Virtuaaliassari-ketjun yrittäjärekry

Sykkiikö sydämesi Virtuaaliassari yrittäjyydelle ja olet synnynnäinen johtaja?

Oletko sinä uusi Virtuaaliassari yrittäjämme? Etsimme nopealla aikataululla kasvavaan tiimiimme useita yrittäjiä ympäri Suomea.

Virtuaaliassari on vuonna 2021 perustettu menestyksekäs ja suomalainen franchising-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman hallinnon tehtäviä ja assistenttipalveluita laidasta laitaan, kuten ostolaskut, myynti ja matkalaskut. Työtehtävät voivat olla kuittien käsittelystä aina some-päivityksiin saakka. Suunnan määrää asiakas, me löydämme reitin perille.

Etsimme joukkoomme ennakkoluulottomia ja yhteistyökykyisiä henkilöitä, joilla on näyttöä omasta osaamisestaan ja tuloksistaan työelämän parissa sekä tahtoa olla mukana menestyvässä,  ammattitaitoisessa ja asiakaspalveluun panostavassa työympäristössä.

Mistä työpäiväsi koostuu?

Meillä pääset tutustumaan moniin eri toimialoihin sekä sitä kautta lukuisiin eri työtehtäviin. Virtuaaliassarina käsittelet ostolaskuja, luot myyntilaskuja, teet asiakkaille hankintoja, organisoit asiakastilaisuuksia, etsit ja kilpailutat palveluja asiakkaiden puolesta, vastaat asiakaspalveluviesteihin, koordinoit projektilaskutusta ja paljon, paljon muuta. Tehtäväsi on johtaa omia asiakkuuksiasi ja toimia heille asiakasvastaavana. Projektinhallinta ja lisäarvon tuottaminen asiakkaalle ovat suuressa roolissa. Työsi on vaihtelevaa, haastavaa sekä palkitsevaa ja jokainen päivä on erilainen.

Meillä saat kattavan kuvan assistenttityön eri osa-alueista sekä pääset näköalapaikalle uuteen ja kasvavaan palvelualaan. Olemme moderni ja ketterä franchise-ketju, meillä huumori on herkässä ja asiakas aina oikeassa.

Millaista yrittäjää haemme?

Olet johtaja-ainesta ja ilo kuplii veressäsi, yrittäjyys on sinulle mahdollisuus ja olet hyvin verkostoitunut. Virtuaaliassari yrittäjänä olet määrätietoinen ja myyntihenkinen ja sinulla on kova halu kasvaa.

Tämä mahdollisuus on sinulle, jos olet nopea ottamaan uusia asioita haltuun, uskallat tarttua puhelimeen, nautit hyvistä asiakassuhteista ja olet sekä tarkka että joustava. Sinulla on voimakas tahto menestyä ja olet kunnianhimoinen, tavoitteellinen ja heittäytymiskykyinen. Kokemus avustavista taloushallinnon tehtävistä ja ymmärrys kirjanpitojärjestelmistä ja niiden käytöstä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Nopeasti kasvavan ketjun ja toimivan sekä hyväksi todetun Virtuaaliassari konseptin.

Ketjun edut ja kattomarkkinoinnin sekä erinomaisen näkymän kasvavaan toimialaan. Meidän kautta saat myös liikkeenjohdon tuen, perehdytyksen ja kattavan alkukoulutuksen.

Miten pääsen mukaan?

Haemme nyt uusia franchising-yrittäjiä ensisijaisesti seuraaville paikkakunnille: Pori, Vaasa, Kuopio, Joensuu, Hämeenlinna, Kouvola, Kotka, Lappeenranta, Imatra, Kajaani, Mikkeli ja Jyväskylä.

Toimimme nopealla aikataululla, joten ota pikaisesti yhteys;

Sanna Kolehmainen, meilitse sanna@virtuaaliassari.fi tai puhelimitse 050 303 4835

Täytä lomake alta ja hae mukaan!

Millä paikkakunnalla haluaisit toimia?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
CV:n ja muut liitteet voit lähettää tätä kautta

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen rekisteröinnin. Lue lisätietoa tietosuoja- ja rekisteriselosteesta täältä.

Lähetämme kopion vastauksistasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen, tarkistathan myös roskapostisi sisällön.