Forward Forever Oy – Monipuolista ja ammattimaista apua

"Virtuaaliassarit helpottaa meidän arkea huomattavasti, pystymme keskittymään omaan ydintekemiseen"

Virtuaaliassarin tehtävät: Myyntilaskutukseen liittyvät tehtävät, kululaskujen käsittely

    • Forward Forever Oy, Olli Korpelainen, Toimitusjohtaja

Moderni ratkaisu yrityksen hallinnollisiin haasteisiin

Kun yrityksen hallinnollisia tehtäviä hoitava henkilö siirtyy uusiin haasteisiin, voi tämän jättämä aukko aiheuttaa monenlaista päänvaivaa. Tämän haasteen edessä oli myös Forward Forever Oy:n toimitusjohtaja Olli Korpelainen. Seuraavassa Olli avaa, kuinka Virtuaaliassari on auttanut yritystä selättämään tämän haasteen ja tuonut arkeen uudenlaista sujuvuutta.

Uusien ratkaisujen edessä

Kun hallinnollisia tehtäviä hoitanut henkilö ilmoitti lähtevänsä yrityksestä, oli Ollin edessä päätös: rekrytoidako uusi henkilö vai etsiä ulkoista apua. ”Olimme toki miettineet mahdollisuutta rekrytoida uusi hallinnollinen henkilö omille palkkalistoillemme”, Olli kertoo. Kuitenkin päätös ulkoisen avun hakemisesta vei voiton, ja näin polku Virtuaaliassarin suuntaan alkoi hahmottua.

Monipuolista ja ammattimaista apua

Virtuaaliassari auttaa Forward Forever Oy:tä monenlaisissa toimiston rutiinitehtävissä, kuten myyntilaskutukseen liittyvissä asioissa ja kululaskujen käsittelyssä. Yhteistyö on lähtenyt sujuvasti käyntiin. ”Oma assarimme hoitaa tehtävät tehokkaasti, sujuvasti, ammattimaisesti ja ystävällisesti”, Olli kuvaa yhteistyötä Virtuaaliassarin kanssa.

Arjen helpotusta ja keskittymistä ydinliiketoimintaan

Ollin mukaan yksi suurimmista hyödyistä Virtuaaliassarin kanssa toimimisessa on se, kuinka yhteistyö on helpottanut hänen omaa työpäiväänsä ja -kuormaansa. ”Virtuaaliassarit helpottaa meidän arkea huomattavasti, pystymme keskittymään omaan ydintekemiseen”, hän toteaa. 

Olli suositteleekin Virtuaaliassaria erityisesti niille yrityksille ja tiimeille, joilla hallinnollisia tehtäviä kasaantuu enemmän kuin nykyinen henkilökunta ehtii hoitamaan. ”Porukka on ammattimaista, positiivista ja ystävällistä”, Olli kuvaa lopuksi Virtuaaliassarin tiimiä.

 

Olli Korpelainen
Toimitusjohtaja
Forward Forever Oy