IPR.VC – monipuolista apua kansainvälisessä liiketoiminnassa

”Kun meidän oli tarpeen löytää uusi ulkoistettu assistentti, Virtuaaliassari osoittautui täydelliseksi ratkaisuksi monipuolisilla palveluillaan.”

    • Sijoitusyhtiöt
    • IPR.VC Management Oy, Nina Rudanko, talousjohtaja
    • arkistointi, asiakaspalvelun hoito, koko myyntireskontran hoito, kulujen vienti projekteille, laskukyselyihin vastaaminen, ostolaskujen tiliöinti ja käsittely, postin käsittely, tapaamisten sopiminen, tiedonhankinta ja kilpailutus, toimiston pienhankinnat tulostuspaperista kahvimaitoon

Kun meidän oli tarpeen löytää uusi ulkoistettu assistentti, Virtuaaliassari osoittautui täydelliseksi ratkaisuksi monipuolisilla palveluillaan.

Ennen, kuin päätimme yhteistyöstä Virtuaaliassarin kanssa, olimme harkinneet ja kokeilleet muita vaihtoehtoja. Aiemmin meillä oli ulkoistettu assistentti Britanniasta, mutta hänen lähdettyään meidän oli etsittävä vaihtoehtoja, ja Virtuaaliassari nousi vahvasti esiin. Aiempi assistentti hoiti perushommia, mutta meillä oli tarve löytää assistentti, joka pystyisi kattamaan laajemman kirjon tehtäviä. Virtuaaliassari tarjosi meille juuri sitä, mitä tarvitsimme.

Virtuaaliassareilla on erittäin monipuolinen osaaminen

Virtuaaliassari auttaa meitä monipuolisesti eri tehtävissä. Hän toimii sihteerinä, buukkaa tapaamisia, järjestää tilaisuuksia ja hoitaa kaikenlaisia taloushallinnon tehtäviä. Erityisesti arvostamme hänen vahvaa osaamistaan taloushallinnon järjestelmissä, kuten Netvisorissa ja Procountorista. Hän pystyy hakemaan järjestelmistä yhteenvedot ja raportit laskuista, sekä hoitamaan osto- että myyntilaskutuksen.

Mainio lisävahvistus tiimiin

Yhteistyö Virtuaaliassarin kanssa on sujunut erinomaisesti. Hänen positiivinen asenteensa ja halunsa auttaa ovat helpottaneet merkittävästi työkuormaamme. Hän on loistava lisä tiimiimme, ja hänen joustavuutensa on ollut meille suuri etu. Hän on myös osannut ehdottaa meille uusia tapoja, joilla hän voi tukea meitä entistäkin paremmin. Olen nauranutkin hänen kanssaan, että hän on lisännyt itselleen uusia hommia meiltä ilman, että se tuntuu tuputtamiselta ja lisämyynniltä. Hänen aitous ja halu auttaa ovat meille äärimmäisen arvokkaita.

Ulkoistus tuo arvokasta ajansäästöä

Virtuaaliassarin avulla oma työpäiväni ja -kuormani ovat helpottuneet merkittävästi. Ennen minun piti hoitaa monia perushommia itse, mutta nyt voin luottaa Virtuaaliassariin monipuolisesti erilaisissa tehtävissä.

Suosittelisin Virtuaaliassaria erityisesti pienille tiimeille, joilla ei ole mahdollisuutta tai tarvetta palkata kokopäiväistä assistenttia. Heidän palvelunsa ovat erinomainen vaihtoehto yrityksille, joilla on paljon erilaisia tehtäviä, jotka voivat olla hyödyllisiä ulkoistaa. Virtuaaliassarin tiimi on pätevä, joustava ja ystävällinen, ja heidän avullaan yhteistyö on sujuvaa ja miellyttävää.

Vahva suositus jatkoon!

Kaiken kaikkiaan Virtuaaliassari on osoittautunut arvokkaaksi kumppaniksi, ja suosittelen heidän palveluitaan lämpimästi kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista avustusta liiketoimintaansa.

 

Nina Rudando, talousjohtaja 

IPR.VC Management Oy 

ipr.vc