Deprecated: Optional parameter $id declared before required parameter $pruningInstance is implicitly treated as a required parameter in /home/virtuaaliassari/public_html/wp-content/plugins/seoai-client/inc/classes/SeoaicContentImprovement.php on line 275
JHD Productions Oy - Virtuaaliassari on kustannustehokas - Virtuaaliassari.fi

JHD Productions Oy – Virtuaaliassari on kustannustehokas

On itsestään selvää, että meidän olisi pitänyt hankkia Virtuaaliassari jo aikaisemmin. Kun alkaa laskemaan kuinka paljon aikaa meni aikaisemmin turhiin asioihin, ymmärtää kuinka paljon kustannustehokkaampaa on ulkoistaa työ. Nyt tiimimme pystyy keskittymään paremmin liiketoimintaa kehittäviin toimenpiteisiin.

    • Asiantuntijayritykset, IT-ala, Suunnittelutoimistot
    • Jani Hiltunen, toimitusjohtaja, LiquidBlox
    • asiakaspalvelun hoito, pehmeä perintä

Toimitusjohtajan pöydällä pitäisi olla vain johtajan töitä

”Parasta on se, kun meidän ei tarvitse olla assariin yhteydessä. Se tarkoittaa minulle sitä, että kaikki sujuu suunnitellusti”, iloitsee LiquidBloxin toimitusjohtaja Jani Hiltunen.

”Vähän kuin urheilussa. Kun tuomaria ei ottelussa huomaa, hän on tehnyt hyvin tehtävänsä.”

Hiltunen näkee yrityksen laskutusjärjestelmästä laskut punaisella, kun eräpäivä on ylittynyt. ”Kun punaiset merkinnät katoavat, tiedän assarin tehneen työnsä hyvin.”

Parhaimmillaan jopa kuukausi on mennyt kokonaan niin, että yhtään kuittia ei ole tarvinnut kaivella. Yrityksessä tehdään aktiivisesti työtä sen eteen, että selviteltäviä kuitteja syntyisi mahdollisimman vähän.

Toimitusjohtajan pöydälle kertyy helposti vino pino juoksevia tehtäviä. LiquidBloxilla on paljon asiakkaita ja asiakkailla erilaisia ongelmia laskujen kanssa, joiden selvittäminen vie aikaa. Myös kirjanpitotositteiden toimittaminen tilitoimistoon on alusta alkaen kuulunut assarin tehtäviin.

Assarin käyttäminen on kustannustehokasta

”On ollut ihan turhaa hankkia omaa taloushenkilöä. Nyt omassa päässämme tiimimme pystyy keskittymään paremmin liiketoimintaa kehittäviin toimenpiteisiin. Juoksevat asiat toimivat lähes itsekseen”, kertoo Hiltunen.

”On itsestään selvää, että meidän olisi pitänyt palkata Virtuaaliassari jo aikaisemmin. Sekalaisiin rutiinitöihin kuluu helposti tunti aamusta ja siitä menee sitten hetki, että pääsee vielä oikeisiin töihin. Kun alkaa laskemaan kuinka paljon aikaa meni aikaisemmin turhiin asioihin, ymmärtää kuinka paljon kustannustehokkaampaa on ulkoistaa työ.”

Hiltunen on tyytyväinen assarin palveluun ja siihen, että kaikki pyynnöt on ratkaistu joustavasti.

LiquidBlox on maailman paras sivustokone

Kotimaisen kotisivutyökalun avulla on mahdollista suunnitella ja toteuttaa nopeasti latautuvia ja hakukoneoptimoituja verkkosivustoja, verkkokauppoja ja salasanalla suojattuja sivustoja ilman koodaamista. LiquidBloxilla on valtavasti erilaisia muokkausmahdollisuuksia. Lopputulos on teknisesti erittäin laadukas sivusto.

 

Toimitusjohtaja Jani Hiltunen

LiquidBlox / JHD Prodution

www.liquidblox.com