Rintanen Capital Oy – kiinteistösihteeri ja sijoitusyrityksen henkilökohtainen assistentti

"Vapautuneella ajalla pystyn keskittymään omaan työhöni ja liiketoimintaan. Jos kaiken tekee itse, aika loppuu kesken ja toimin itse hidasteena liiketoiminnan kasvulle."

    • Sijoitusyhtiöt
    • Rintanen Capital Oy, Antti Rintanen, Toimitusjohtaja
    • asiakaspalvelun hoito, koko myyntireskontran hoito, laskuaineiston kerääminen laskutukseen, laskukyselyihin vastaaminen, ostolaskujen tiliöinti ja käsittely, pehmeä perintä

Virtuaaliassarit vapauttavat aikaa kalenteristani

”Alun perin sain idean assareiden palkkaamisesta luettuani Timothy Ferrisin kirjan 4 tunnin työviikko. Sen luettuani googlasin assistenttipalveluita ja Virtuaaliassareiden palvelut vaikuttivat juuri sopivalta”, kertoo Rintanen Capitalin toimitusjohtaja Antti Rintanen.

Virtuaaliassarit hoitaa Rintanen Capitalin asuntoihin liittyviä juoksevia asioita. He isännöivät myös taloyhtiötä. Jos asuntoihin toivotaan korjauksia tai huoltokäyntejä, assarit auttavat.

Rintanen Capitalilla on erikseen vuokralaishallintapalvelut. Sen lisäksi Virtuaaliassarit vastaavat sähköposteihin, hoitavat ostolaskuja, yleisiä sihteeritehtäviä ja tekevät tarjouksia.

Rintanen Capital käyttää assareiden palveluita 10 tuntia kuukaudessa ja tarpeelle on vain vähän vaihtelua. Erillistä isoa uudisrakentamisprojektia varten voisi olla tarvetta lisätunneille, muutoin perusasiat hoituvat hyvin sovitussa tuntimäärässä.

Vapautuneella ajalla on mahdollista kehittää liiketoimintaa

Virtuaaliassarit hoitavat aikaa vieviä, mutta yksinkertaisia asioita, jotka vaativat yhteydenottoja useamman ihmisen kanssa.

”Vapautuneella ajalla pystyn keskittymään omaan työhöni ja liiketoimintaan. Jos kaiken tekee itse, aika loppuu kesken ja toimin itse hidasteena liiketoiminnan kasvulle.”

Rintanen kokee, että Virtuaaliassareiden tekemistä työtehtävistä saisi toisen työn itselleen ja yrityksessä on paljon asioita, jotka eivät kaipaa hänen panostaan.

 

Rintanen Capital Oy

Yritys on asuntosijoitusyhtiö, joka omistaa mm. 107 vuokrattavaa asuntoa.

Antti pitää omaa blogia osoitteessa: rintanen.blog