Kilometrikorvaukset 2020, lataa ilmainen matkalaskupohja!

Kilometrikorvaukset 2020 – lataa ilmainen kilometrikorvausten laskupohja

Verohallinto on antanut päätöksen uusista verovapaista matkakorvauksien korvauksista vuodelle 2020. Ota siis talteen uudet korvausmäärät!

Mitä kilometrikorvaus tarkoittaa ja mitä tilanteita se koskee?

Työnantajasi voi maksaa sinulle kilometrikorvausta työhösi liittyvistä matkoista, jotka ajat omalla autollasi. Kilometrikorvauksiin liittyy myös sellainen positiivinen juttu, että niistä ei tarvitse maksaa veroa!

Kilometrikorvauksia ei kuitenkaan makseta oman kodin ja työpaikan välisestä matkasta; ne matkat sinun täytyy ilmoittaa joka vuosi omalla henkilökohtaisella veroilmoituksellasi ja siten saat vähennettyä nämä matkakulut omassa verotuksessasi.

Tänä vuonna verottaja ei korottanut kilometrikorvauksen määrää, mutta päivärahojen suuruutta nostettiin hieman. Lue lisää päivärahat 2020 -blogistamme.

  • Vuonna 2020: Kilometrikorvaus 0,43 € / kilometri (kuten myös edellisvuonna)

Matkalasku kilometrikorvauksista

Ennen kuin kilometrikorvaukset kilahtavat pankkitilillesi, sinun on tehtävä työnantajallesi matkalasku. Tilaa uutiskirjeemme ja lataa ilmainen matkalaskupohja, johon sinun tarvitsee vain täyttää matkan tiedot. Taulukkoon on syötetty valmiiksi vuoden 2020 kilometrikorvauksen määrä sekä valmiit kaavat, jotka laskevat automaattisesti kilometrikorvauksesi yhteen. Helppoa!

Lataa tästä ilmainen matkalaskupohja!

Käsittelemme tietojasi aina huolellisesti. Voit perua uutiskirjeen halutessasi koska tahansa. Lisätietoja tietosuojastamme.
Tutustu myös tietoiskuumme: Päivärahat 2020!

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!