Ulkoistaisitko yrityksesi laskutustyöt, jos ne toimisivat näin?

Ulkoistaisitko yrityksesi laskutustyöt, jos ne toimisivat näin?

Monessa yrityksessä ajatellaan, että ”ei meidän laskutustamme voi hoitaa, ellei istu täällä toimistolla joka päivä”. Me Virtuaaliassarit olemme todistaneet tämän vääräksi jo liki 50 yrityksen kohdalla. Me olemme oman alamme ammattilaisia ja kokeneita laskunkäsittelijöitä. 

Ulkoistaisitko sinä laskutuksesi, jos se toimisi näin?

Laskutus olisi aina ajan tasalla ja kuukausittaiset rutiinit pitäisivät.

Laskutukseen liittyvät työt ovat yksi jokaisen yrityksen tärkeimmistä toiminnoista. Silti ne meinaavat monessa yrityksessä jäädä muiden töiden jalkoihin. Me voimme kerätä aineistot myyntilaskuille, lähettää ne, seurata maksua, täsmäyttää ostolaskut, viedä kuitit luottokorttilaskuille – ja paljon muutakin, missä vain tarvitset apua.

Laskutustyö olisi aina joustavaa ja prosessit räätälöityjä juuri sinun tarpeisiisi.

Jokainen asiakasympäristö on erilainen. Muodostamme yhdessä sinun tarpeidesi näköisen kokonaisuuden, käymme läpi yrityksesi kipupisteet ja pullonkaulat, haarukoimme järkevimmät ulkoistettavat tehtävät ja pidämme kiinni sinun yrityksesi deadlineista ja laskutuspäivistä. Meille voit myös ohjata sujuvasti ylimääräisiä tehtäviä, joiden tekemiseen ei muutoin olisi aikaa. Me toimimme myös sinun henkilökohtaisena sihteerinäsi.

Laskutusta olisivat tekemässä kokeneet toimisto- ja taloushallinnon ammattilaiset.

Sen sijaan, että Aimo Asiantuntija tai Tuija Työntekijä yrittävät venyä vastenmielisiin hallinnon hommiin oman työn ohella ja lopulta vain lykkäävät niitä kuukaudesta toiseen, me virtuaaliassarit rakastamme paperinpyöritystä, ostolaskujen tiliöintiä, myyntilaskujen koostamista ja kuittien näpräämistä – aidosti ja oikeasti! Me olemme syntyneet laskimet kourassa ja nutturat päässä eivätkä hallinnon hommat ikinä tympäise meitä.

Me otamme tehtävät haltuun nopeasti ja tehokkaasti, perehdytys on lyhimmillään alle kaksi tuntia ja voidaan hoitaa myös videopuhelun välityksellä.

Maksaisit aina vain tehdystä työstä ja palvelu pelaa myös läpi loma-aikojen.

Me olemme tehokkaita ja laskutamme vain tehdystä työstä. Emme siis surffaile iltapäivälehtien sivuilla silloin, kun asiakaskello on päällä. Saat kokeneen ja asiantuntevan assarin täyden osaamisen vain muutamaa työpäivää vastaavalla tuntimäärällä.

Meillä ei myöskään palvelu katkea loma-aikaan vaan hoidamme sisäisesti perehdytyksen niin, että sinun yrityksesi tehtävät tulevat hoidetuksi aina, 12 kk vuodesta.

Laskutusasioita hoitava henkilö – sama tuttu ja kiva tyyppi – olisi aina tavoitettavissa arkisin 9–17.

Meillä jokaiseen asiakasyritykseen kiinnitetään nimetty assari, joka on tavoitettavissanne aina arkisin 9–17. Meillä on myös nimetty varahenkilö, joten tiedät aina keneen ottaa yhteyttä. Vaikka sinulla onkin oma, tuttu assarisi, saat kuitenkin käyttöösi koko Virtuaaliassarin tiimin ratkomaan pulmiasi.

Tunnemme taloushallinnon järjestelmäsi jo valmiiksi.

Käytämme päivittäin useita eri taloushallinnon järjestelmiä sekä muita ohjelmia, mukaan lukien suurimmat ja tunnetuimmat taloushallinnon järjestelmät kuten Procountor, Heeros, Fivaldi, Taimer, Innovoice ja Adminet. Otamme myös nopeasti haltuun uusia järjestelmiä, jos teillä käytössä oleva järjestelmä ei ole meille entuudestaan tuttu.

Dokumentoimme prosessit.

Mikäli jonakin päivänä haluat hoitaa laskutusasioita in-house, onnistuu se helposti meidän ohjeidemme mukaan. Me teemme kuvalliset ohjeet kaikista tehtävistä sisäisen perehdytyksen ja tehtävienhallinnan takia ja toimeksiannon päättyessä voit lunastaa ohjeet itsellesi. Tämä auttaa sinua lyhentämään perehdytysaikaa merkittävästi. Me voimme myös auttaa sinua perehdyttämään uuden työntekijän tehtävien tasalle.

Laskutuksen ulkoistamisen hyödyt pähkinänkuoressa:

  • Vapautat resursseja ja säästät ison osan työajastasi tositerumbaa tärkeämpiin asioihin
  • Laskutus on aina ajan tasalla
  • Hallitset kustannuksia paremmin: maksat vain tehdystä työstä, vältät loma-ajan sijaisten etsimiset
  • Aina sama, tuttu tyyppi hoitamassa laskutusasioitasi ja puhelimen päässä – samalla saat kuitenkin koko tiimin asiantuntemuksen käyttöösi
  • Virtuaaliassari ei vie tilaa toimistoltasi – ellet nimen omaan halua hänen hoitavan asioitasi teidän tiloissanne!

 

Tee hintatiedustelu laskutuksen ulkoistamisesta täältä!