Case: Qviba Oy – assarin apu on suuri helpotus

Emme ole kertaakaan jääneet pulaan Virtuaaliassarin kanssa

”Muutos aikaan ennen Virtuaaliassaria on ollut aika iso. Olemme saaneet tiliöinnit, ostolaskut ja laskujen selvitykset rullaamaan hyvin Virtuaaliassarin kanssa. Kun se tapahtuu taustalla, voimme itse keskittyä omiin hommiimme. Nyt kun on paljon töitä, assarin apu on suuri helpotus. Ehdimme tekemään niitä asioita, jonka teemme paremmin”, sanoo Qviba Oy:n toimitusjohtaja Christian Hellgren.

Virtuaaliassitentti Marika Vierimaalle on ulkoistettu mm. johtoryhmän kokousmateriaalit, excel-työt, taloushallinto ja yleiset sihteeritehtävät.

Vierimaa saa runsaasti kiitoksia Hellgreniltä: ”Assarimme hoitaa hommat kunnolla. Kun tein työt ennen aikaisemmin itse aika loppui usein kesken, tehtäviä jäi roikkumaan ja työt alkoivat kasaantumaan. Asiat piti tehdä monta kertaa ja niitä piti selvitellä jälkikäteen.”

Monipuolista ja joustavaa apua

Assari on auttanut myös WordPress -kotisivujen kanssa ja Hellgren on nyt oikein tyytyväinen sivustoon.

Virtuaaliassari osaa käyttää myös Qviba:n toiminnanohjausjärjestelmää. ”Aina välillä laitamme WhatsApp -viestejä, että voisitko katsoa, kun ohjelma laittaa itsensä vähän solmuun. Saamme apua vähän kaikkeen, muuten olisin ihan mutkalla”, kiittelee ilmanvaihtoratkaisuihin erikoistunut Hellgren.

Virtuaaliassarin kanssa yhdessä on käyty läpi erilaisia kehityskohteita ja muokattu budjetointiin ja johtamiseen liittyviä työkaluja Excelillä.

”Välillä on tuntunut, että emme ole ihan tienneet mitä haluamme ja olemme tarvinneet konsultointia tilanteeseen. Yhteistyö on toiminut todella hyvin, he eivät ole kertaakaan jättäneet meitä pulaan. Virtuaaliassarimme on osa tiimiämme.”

Qviba Oy

Yritys tarjoaa ilmanvaihdon asiantuntijapalveluja taloyhtiöille, kotitalouksille sekä liikekiinteistöille. Meillä on nuoren yrityksen innokkuus ja monipuolista kokemusta alalta. Pystymme toteuttamaan projektisuunnittelun toteutukseen asti, avaimet käteen periaatteella.

 

Toimitusjohtaja Christian Hellgren

Qviba Oy