YRITTÄJÄ – ULKOISTA LASKUTUKSESI

Laahaako yrityksenne laskutus jäljessä? Tehdäänkö yrityksessänne laskutushommat vasta silloin, kun sattuu olemaan aikaa – ehkä viikonloppuisin tai myöhäisiltoina?

Ei hätää! Virtuaaliassari auttaa, jos…

Laskutus on ajan tasalla vain harvoin

Laskutuksen hoitamiselle on vaikeaa löytää aikaa tai tekijää

Laskutushommat tuntuvat sekavilta, vaivalloisilta tai lykkääntyvät helposti

Kirjanpitäjä joutuu käyttämään tarpeettoman paljon aikaa siihen, että tositteet eivät ole jiirissä

Laskutusasioita hoitavien henkilöiden aikaa voisi käyttää tuottaviin töihin toisaalla

 

Monessa yrityksessä uskotaan, että omat laskutustyöt ovat niin monimutkaisia, että niiden hoitaminen onnistuu vain omalta työntekijältä. Me olemme todistaneet tämän vääräksi jo yli 50 yrityksen kohdalla – annapa, kun kerromme lisää!

Kysy lisää

Virtuaaliassari Sanna

Sanna Kolehmainen
Toimitusjohtaja

puh. 050 303 4835
sanna@virtuaaliassari.fi

”Virtuaaliassareiden perehdytys saatiin puolessa päivässä hoidettua.

Voin hyvillä mielin jäädä lomalle, kun ostolaskut ovat Virtuaaliassareiden hellässä huomassa.”
Kirsi Suikkanen / Taloushallintovastaava, UVL Talotekniikka Oy

Miten laskutuksen ulkoistaminen toimii?

Virtuaaliassari ottaa haltuun haluamanne laskutustyöt sekä muut yrityshallinto- ja toimistoassistenttitehtävät, joissa kaipaatte apua – auttaen yrittäjää itse keskittymään olennaiseen!

  1. Lyhyt perehdytys: Vain parin tunnin opastuksella teemme jopa 30 tuntia / kk tehokasta toimistotyötä
  2. Maksat vain tehdystä työstä: Et joudu maksamaan päivystyksestä. Turhia kustannuksia ei koidu, mikäli esimerkiksi laskutettavaa on vain vähän. Laskutamme vain yhdessä sovittujen tehtävien hoidosta.
  3. Aina sama, tuttu yhteyshenkilö, mutta pulmia ratkoo yrityshallinnon ammattilaistiimi
  4. Työ ei ole asenteesta kiinni: Hommat eivät jää puolitiehen, sillä me rakastamme paperien pyörittelyä. Voit luottaa siihen, ettei kivi lakkaa vierimästä ja pääse sammaloitumaan.

 

Mitä töitä Virtuaaliassari voi hoitaa?

Meille voit helposti ulkoistaa esimerkiksi…

✔ Myyntilaskujen ja maksumuistutusten lähetyksen

✔ Ostolaskujen käsittelyn ja tiliöinnin

✔ Kuittirumban ja kulukorvauslaskujen muodostamisen

✔ …tai muut yrityshallinnon työt, joissa kaipaat apua – kuten asiakaspalvelun ja arkistoinnin!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

caret-down caret-up caret-left caret-right

Virtuaaliassareiden perehdytys saatiin puolessa päivässä hoidettua ja meidän järjestelmän haltuunotto mahdollisti nopean aloituksen. Nimetty assarimme Hanna on hienosti ja täsmällisesti hoitanut ostolaskujen käsittelyn! Voin hyvillä mielin jäädä lomalle, kun ostolaskut ovat Virtuaaliassareiden hellässä huomassa.

Kirsi Suikkanen Taloushallinnosta vastaava /UVL Talotekniikka Oy

Virtuaaliassari pelasti meidän hallinnon! Monta asiaa on roikkunut ja jäänyt luonnollisesti asiakastyön jalkoihin, mutta nyt homma toimii ja asiat hoituvat ajallaan. Suosittelen lämpimästi varsinkin sellaiseen tilanteeseen, jossa hallinnollista työtä ja juoksevia asioita on sen verran vähän, ettei oman assistentin palkkaaminen ole järkevää saati kustannustehokasta.

Marika Siniaalto Toimitusjohtaja /Grapevine

Taloushallinnon tehtävät kasaantuivat töiden lisääntymisen myötä, Virtuaaliassarin liittyminen tiimiin ratkaisi ongelman. Hanna otti lyhyen perehdytyksen jälkeen koppia ostoreskontrasta, tunti- ja verokorttien hallinnoimisesta. Olen ollut hyvin tyytyväinen oman assarini toimintaan. Nyt minulla on aikaa keskittyä ja kehittää liiketoimintaa. Voin luottaa siihen, että annetut lisätehtävät hoituvat mallikkaasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Janne Mäki Toimitusjohtaja /Salminen Mäki Yhtiöt Oy

Lähetä tiedustelu ja otamme yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita Sannalle puh. 050 303 4835.

Kyseessä alustava ajankohta

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Virtuaaliassarin käyttö maksaa?

Alkaen 49 € tunnilta. Sopimuksen tuntimäärässä ei ole alarajaa, voidaan lähteä liikkeelle pienelläkin tuntimäärällä.

Tekeekö Virtuaaliassari työtä meidän tiloissamme?

Tarvittaessa kyllä! Virtuaaliassarilla on toimipisteitä ja paikallista palvelua ympäri Suomen. Kurkkaa toimipisteemme täältä. Tehokkainta ja sinulle edullisinta työ on kuitenkin silloin, kun toimistotyönne hoidetaan Virtuaaliassarin toimistolta käsin. Kysy rohkeasti lisää mahdollisuudesta Virtuaaliassarin käyttöön teidän tiloissanne.

Onko Virtuaaliassari tavoitettavissani aina silloin, kun tarvitaan?

Virtuaaliassarit ovat tavoitettavissasi klo 9–17 joka arkipäivä. Sinulle vastaa aina sama, tuttu yhteyshenkilö, mutta käytössäsi on yrityshallinnon ammattilaisten tiimi, joka tarvittaessa lyö viisaat päänsä yhteen suuremmalla joukolla!

Entä, jos Virtuaaliassarin tunnit loppuvat kesken, vaikka työtä olisi vielä tehtävänä?

Seuraamme tuntien käyttöä aktiivisesti ja pidämme sinut ajan tasalla tuntiresursseista. Mikäli ne tuntuvat loppuvan kesken, sovitaan lisäyksestä tai tehtäväpaletin muutoksesta. Virtuaaliassarin hanskat eivät tipu kesken kaiken, ellemme siitä erikseen sovi!

Voimme myös sopia tuntikatosta, jonka ylitse emme tee työtä, ellei siitä sovita erikseen. Meiltä ei lähde sinulle arvaamattoman kokoisia laskuja, vaan aina sovitun suuruinen.

Miten Virtuaaliassari voi osata hoitaa meidän hallinnollisia töitämme?

Virtuaaliassarin tiimi koostuu yrityshallinnon ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus monenkirjavista toimistotehtävistä ja työkaluista. Olemme taitavia ottamaan tiiviistä perehdytyksestä kaiken irti: teemme kattavat muistiinpanot prosesseista ja käytännöistä. Lisäksi kirjaamme ylös opit yksittäisistä työtehtävistä samalla, kun suoritamme niitä.

Miten voin tietää, mihin kaikkeen Virtuaaliassari aikaansa käyttää?

Halutessasi saat laskun mukana yksityiskohtaisen raportin käytetyistä työtunneista per työtehtävä. Saat tärkeää tietoa siitä, miten paljon aikaa kuluu tietyn tehtävän hoitoon.