räätälöi oma palvelupakettisi

Laske oman työsi hinta
Valitse ulkoistettavat tehtvät ja laskuri laskee mikä on sinun työsi hinta ja paljonko säästät, jos ulkoistat tehtävät meille
Previous
Next
Ulkoistettavat tehtävät
Mitä tehtäviä pöydälläsi on?
5
3
5
5
3
6
4
7
6
Please choose an option !
Please choose an option !
Please choose an option !
Please choose an option !
Please choose an option !
Previous
Next
Kuka tehtäviä hoitaa nyt?
Hoitaako tehtäviä yrityksen toimitusjohtaja vai ovatko hallinnon tehtävät mahdollisesti laskutusta tekevän asiantuntijan pöydällä?
Please choose an option !
Previous
Next
Entä jos ulkoistat tehtävät meille?
Kokeile paljonko säästät, jos siirrät paperikasat pöydältäsi Virtuaaliassarille
1111
1111
1111
Please choose an option !
Previous
Next
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Previous
Total
0

Meidän hintamme vs sinun hintasi

Meidän hinta valitsemallesi palvelulle on:  0

Sinun työsi hinta samoille tehtäville on:  0

älä aikaile – ota yhteyttä

Ja liity onnellisten asiakkaidemme joukkoon!
Lähetä yhteenveto itsellesi meilitse lomakkeen lopusta.
Saamme itsellemme siitä kopion ja otamme sinuun yhteyttä pikapuoliin!

PALVELUT JA HINNAT

Teemme erittäin laajasti erilaisia hallinnon tehtäviä aina kuittien käsittelystä laskutukseen ja henkilöstöhallinnon tehtävistä hankintoihin ja kilpailutuksiin asti. Istumme kokouksissa sihteereinä ja toteutamme Tyky-päivänne alusta loppuun asti.

Meidät tunnet myös nimellä taloushallinnon assistentti, toimistosihteeri, HR-assistentti, media-assistentti, järjestösihteeri, tapahtumakoordinaattori, kiinteistösihteeri ja hallintoassistentti – meistä on moneksi!

Sopimuksen tuntimäärä mietitään aina asiakkaan tarpeen mukaan, emme piilota kuluja ja asiakas maksaa vain sovituista tunneista. Jokaiseen sopimukseen suunnitellaan tuntimäärä yhdessä asiakkaan kanssa. Vaikka sopimukseen olisi kirjattu vain muutama päivä kuukaudessa, olemme kuitenkin tavoitettavissa arkisin 9-16 välillä.

TOIMISTON PIKKU ETÄAPURI

Palvelu 2,5 tuntia viikossa

Yhteensä 10 tuntia/kk

Hinta 490€ /kk

Pikku Etäapuri sopii varsinkin yksittäisten tehtävien hoitoon silloin, kun oma aika ei riitä. Työmäärästä riippuen 10 tunnissa saa valmiiksi 2-3 asiakokonaisuutta.

YRITTÄJÄN OIKEA KÄSI

Palvelu 5 tuntia viikossa

Yhteensä 20 tuntia/kk

Hinta 980€ /kk

SUOSITUIN PAKETTIMME!

Tarvitsetko sihteeriä, mutta tekemistä ei ole tarpeeksi osa-aikaiselle sihteerille? Huoli pois!

Tällä paketilla saat ammattilaisen avuksesi niihin tehtäviin, joihin eniten apua tarvitset!

#TOIMISTONENKELIT

Palvelu 10 tuntia viikossa

Yhteensä 40 tuntia/kk

Hinta 1960€ /kk

Kokonaisvailtainen toimiston apupaketti! #Toimistonenkelit ottavat yrityksesi hallinnolliset asiat hellään huomaansa ja välittävät niistä kuin omistaan!

Kutsu apuun Virtuaaliassari

Älä jää kiireen kanssa yksin, kutsu apuun osaava ammattilainen!

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Tylsät rutiinitehtävät assarille

Virtuaaliassarit tekevät meille juuri niitä asioita, jotka eivät ole meidän mielestämme kivoja, kuten aloitus- ja valmistelurutiineja soittokierroksille. Voin suositella assareiden palveluja kaikille, joilla ei ole omaa assaria ja jotka eivät halua skannata kuitteja ja kipaista hakemassa kahvimaitoa.

Kari Kaisto

Toimitusjohtaja / Myyntivauhdittajat Oy

Ei paluuta aikaan ennen Virtuaaliassaria!

Muutos aikaan ennen Virtuaaliassaria on ollut aika iso. Kun tein työt ennen aikaisemmin itse, aika loppui usein kesken, tehtäviä jäi roikkumaan ja työt alkoivat kasaantumaan. Asiat piti tehdä monta kertaa ja niitä piti selvitellä jälkikäteen. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja Virtuaaliassarimme on osa tiimiämme.

Christian Hellgren

Toimitusjohtaja / Qviba Oy

Virtuaaliassari myös paikan päälle

Virtuaaliassistenttimme Taina käy meillä viikoittain joka tiistai ja hänellä on oma työpisteensä toimistollamme. Virtuaaliassarille on sälytetty hyvin moninaisia tehtäviä kuten excel-työt, avustavat HR-tehtävät ja muita yleisiä sihteeritehtäviä. Osuvampi nimitys lienee hallinnon assistentti.

Ulla Pölllänen

Toimitusjohtaja / Erikoiskaupan liitto Etu ry

Kiireisen toimitusjohtajan assistentti

Yhteistyömme on hyvin sujuvaa. Assarimme Marika toimittaa meille uutiskirjeitä, kontaktoi mediaa, hallinnoi sopimuksia ja auttaa meitä reskontran kanssa. Keskityn mieluummin ydinosaamiseeni ja laskutettaviin töihin. Sopimusten stilisointi ja kirjanpito vaativat tarkkaavaisuutta.

Heikki Kauppinen

Toimitusjohtaja / CurrentFin Oy

Järjestölle oma sihteeri

Järjestön oma virtuaaliassari Taina hoitaa Kirjakauppaliitossa mm. jäsenasioita, tapahtumajärjestelyjä, talousasioita ja avustavia HR-tehtäviä. Järjestön oma virtuaaliassari Taina sopii myös päättäjätapaamisia, hallinnoi kalentereita, valmistelee kirjanpidon ja hoitaa osansa sähköpostitrafiikista.

Laura Karlsson

Toimitusjohtaja / Kirjakauppaliitto ry

Assarilla koko tiimin tuki

Kun palvelu on ulkoistettu, käytössä ei ole vain yhtä assaria, vaan taustalla toimii kokonainen tiimi, josta löytyy aina tarvittaessa paikkausapua tai lisäosaamista. Yhteistyö on paljon laajempaa ja assarilla on tukenaan yhteisö, jolta saa tukea ja neuvoja.

Panu Tast

Toimitusjohtaja / Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry

Start-upin hallinnon sihteeri

”Hanna on meidän assarimme ja hänen tehtävänään on vastata asiakkaidemme viesteihin, hoitaa laskutusta ja vastata talouteen liittyviin kysymyksiin. Startup-yrityksen liiketoiminnan johtamisessa on paljon multitaskaamista. Kun rutiinit sujuvat, jää liiketoiminnan ja tuotteiden suunnitteluun enemmän aikaa.

Heikki Leskelä

Toimitusjohtaja / Joy Planet Finland Oy

Ulkoistus on kustannustehokasta

On itsestään selvää, että meidän olisi pitänyt hankkia Virtuaaliassari jo aikaisemmin. Kun alkaa laskemaan kuinka paljon aikaa meni aikaisemmin turhiin asioihin, ymmärtää kuinka paljon kustannustehokkaampaa on ulkoistaa työ. Nyt tiimimme pystyy keskittymään paremmin liiketoimintaa kehittäviin toimenpiteisiin.

Jani Hiltunen

Toimitusjohtaja / LiquidBlox

Eroon rasittavasta taloushallinnosta

Ennen Virtuaaliassareita taloushallinto tuntui rasittavalta ja laskuja oli hankala saada lähtemään. Virtuaaliassareiden avun myötä enää ei tarvitse työpäivän jälkeen tehdä myyntilaskuja tai miettiä mitä pitäisi toimittaa kirjanpitoon.

Olli Vähämäki

Toimitusjohtaja / Kodin Sähkö Hki Oy

Assari laittaa myös itsensä likoon

Pyrimme yrityksen alkuvaiheessa palkkaamaan mahdollisimman vähän, joten ostamme mieluummin hallinnolliset tehtävät ulkopuolisilta. En ole assarini ainoa asiakas, mutta silti koen, että palvelu on nopeaa ja hyvää. Hanna laittaa itsensä myös likoon yritykseni puolesta ja jos hän ei itse tiedä kaikkea, takana on iso organisaatio, jossa on laaja-alaista osaamista.

Teppo Ahomäki

Toimitusjohtaja / Löyly Suomi Oy

Vähällä perehdytyksellä ja vaivalla iso apu!

Yhteistyö sujuu oikein hyvin ja tekeminen on hyvin vuorovaikutteista. Kun talousjohtaja eläköityi, oli mietittävä, miten tehtävät jatkossa hoidetaan. Virtuaaliassari oli oiva ja kustannustehokas ratkaisu tähän. Virtuaaliassarit käsittelevät kaikki ostolaskut, luottokorttilaskut ja avustavat noin neljänkymmenen asentajan tuntipalkkojen laskemisessa.

Kirsi Suikkanen

Toimistopäällikkö / UVL Talotekniikka Oy

Sihteeri rakennusalan yritykselle

Meillä ei ole omaa henkilökuntaa, joka hoitaisi talous- tai sihteeritehtäviä. Virtuaaliassareiden hyödyntämisellä olemme saaneet pidettyä kulumme pieninä. Yhteydenpitoa on päivittäin ja Virtuaaliassarit tekevät meille töitä pari tuntia päivässä. Kun työt saadaan heti päiväsaikaan tehdyksi, työtehtävät eivät kuormita meitä iltaisin rakennustyömailla vietetyn päivän jälkeen.

Marko Kahilainen

Toimitusjohtaja / MK Facade Oy

Kohti 4 tunnin työviikkoa

Alun perin sain idean assareiden palkkaamisesta luettuani Timothy Ferrisin kirjan 4 tunnin työviikko. Googlasin assistenttipalveluita ja Virtuaaliassareiden palvelut vaikuttivat juuri sopivalta. Vapautuneella ajalla pystyn keskittymään omaan työhöni ja liiketoimintaan. Jos kaiken tekee itse, aika loppuu kesken ja toimin itse hidasteena liiketoiminnan kasvulle.

Antti Rintanen

Toimitusjohtaja / Rintanen Capital Oy

Prosessit kuntoon Virtuaaliassarin avulla

Kärsin kohtuuttoman pitkistä työpäivistä, eikä matkalaskujen tekeminen yömyöhään tuota minulle mitään erityistä iloa – toisin kuin Virtuaaliassareille. Ammatillinen ilo tässä työssä tulee asiakastyöstä sekä työn luovuudesta, ja nyt minulla on jälleen aikaa niihin. Moni prosessi tuli järkeistettyä Virtuaaliassarin mukaantulon myötä ja siitähän hyötyvät kaikki.

Anna Koponen

Sisustussuunnittelija ja perustaja / Anna Koponen Interior Design Oy

Erittäin hyvä kokemus!

Kokemus Virtuaaliassaripalvelusta on ollut erittäin hyvä. Yhteistyö Virtuaaliassareiden kanssa on ollut enemmänkin syvempää kumppanuutta kuin perinteinen toimeksianto tai alihankinta. Joustavuus palvelussa on loistava asia, sillä voimme tilata resursseja tarpeen mukaan ja yrityksemme omat asiantuntijat voivat olla mukana projektin vaativimmissa vaiheissa.

Jyri Köykkä

Chairman / ShipPalette Oy

Toimistotöiden ulkoistaminen vapautti aikaa

Taloushallinnon tehtävät kasaantuivat töiden lisääntymisen myötä, Virtuaaliassarin liittyminen tiimiin ratkaisi ongelman. Hanna otti lyhyen perehdytyksen jälkeen koppia tehtävistä ja olen ollut hyvin tyytyväinen oman assarini toimintaan. Nyt minulla on aikaa keskittyä ja kehittää liiketoimintaa. Voin luottaa siihen, että annetut lisätehtävät hoituvat mallikkaasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Janne Mäki

Toimitusjohtaja / Salminen Mäki Yhtiöt Oy

Lämmin suositus!

Yritysoston myötä työmäärä kaksinkertaistui eivätkä omat resurssimme enää riittäneet toimistorutiinien hoitamiseen. Virtuaaliassari tarjosi tilanteeseemme helpon, ketterän ja dynaamisen ratkaisun. Perehdytyksen jälkeen saimme oman nimetyn yhteyshenkilön, Marikan, joka omaksui nopeasti talomme toimintatavat, ja sulautui osaksi työyhteisöämme.

Heikki Rantalaiho

Toimitusjohtaja / H24 Palvelut Oy

Vastuullista Virtuaaliassaripalveua

Osallistumme yhteiskunnan kehittämiseen tukemalla suomalaista työtä ja tarjoamalla työpaikkoja paikallisesti. Olemme myös vastuullinen Luotettava Kumppani.

Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Virtuaaliassarille Avainlippu-merkin suomalaisesta palvelusta. Merkin edellytys on, että palvelu tuotetaan Suomessa. Kannamme merkkiämme ylpeästi ja ilolla, sillä suomalaisella työllä on merkitystä meille virtuaaliassareille.

Työntekijät

Kaikki työntekijät ovat kokoaikaisessa työsuhteessa meillä. Emme käytä alihankkijoita tai harjoittelijoita asiakastyön suorittamiseen.
Saat korkean tason ammattilaisen nimettynä assarina hoitamaan tehtäviäsi sekä koko asiantuntevan tiimin tuen laajempien tai hankalampien tehtävien ratkomiseen. Asiakkaana saat aina parhaan mahdollisen hyödyn tehtäviesi hoidossa.

Henkilöstön hyvinvointi

Henkilöstön hyvinvointi on tärkeässä asemassa ja kiinnitämme runsaasti huomiota työergonomiaan, työhyvinvointiin, jaksamiseen ja tottakai nauruihin.

Luotettava Kumppani

Virtuaaliassari on myös Luotettava Kumppani, jonka myöntäjänä toimii Vastuu Group. Tämä osoittaa yrityksemme olevan rehti toimija, joka hoitaa vastuut ja velvoitteet niin omien työntekijöidensä kuin asiakkaidensa suuntaan.

Minkälainen palvelu Luotettava Kumppani on?

Luotettava Kumppani on Vastuu Groupin tarjoama sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palveluun kerätään Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot, joista koostetaan Luotettava Kumppani -raportti.

Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti tarkastettavissa.

Käytössä olevia ohjelmistoja

+ 50 muuta ohjelmistoa