Toimistoassistentti / Hallinnon assistentti

Onko sinussa tähtiainesta? Virtuaaliassari hakee uutta toimistoassaria Espooseen!

Sykkiikö sydämesi taloushallinnolle ja rakastat uusia asiakaskohtaamisia? Pallotteletko taitavasti useita asiakokonaisuuksia ilmassa samanaikaisesti ja hallitset samalla omaa ajankäyttöäsi? Hallitsetko ison kuvan ja osaat tähyillä pitkälle eteenpäin?

Mikäli koet, että haluat laajentaa tietämystäsi alan tehtävistä, mutta pysytellä silti turvallisesti assistentin perustehtävissä sekä taloushallinnon avustavissa tehtävissä, on tämä paikka kuin luotu sinulle. Tule siis mukaan Virtuaaliassari-tiimiin!

Meillä rekrytoinnista vastaa koko tiimi eli kaikki tulevat kollegasi. He hoitavat esikarsinnan, valitsevat hakijat ensimmäisen vaiheen videohaastatteluun sekä loistavimmat tähdet tiimin tekemään haastatteluun. Tiimi myös suosittelee parhaat kandidaatit seuraavalle kierrokselle, jossa tapaat meidän toimitusjohtajamme sekä operatiivisen johtajamme perinteisemmän haastattelun merkeissä. Lomakkeen tiedot menevät siis koko tiimille.  Säilytämme hakemuksia kalenterivuoden loppuun asti.

Mikä Virtuaaliassari?

Virtuaaliassari on assistenttitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen toimistopalveluita ja assistenttipalveluita laidasta laitaan. Toimipisteemme on Espoon Niittykummussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, asiakkaita otamme vastaan ympäri Suomen. Työtehtävät vaihtelevat kuittien käsittelystä ja HR-tehtävistä aina dokumentinhallintaan ja kauppatilauksiin saakka. Suunnan määrää asiakas, me löydämme reitin perille.

Haemme uutta assaria tiimiimme nopealla aikataululla, joten laita hakemus heti ja valmistaudu haastatteluun lähipäivinä.

Paikka on alkuun määräaikainen 6-8kk sijaisuus, mutta uskomme, että pääset jatkamaan meillä vielä määräaikaisuuden jälkeenkin!

Miksi sinun tulisi ehdottomasti hakea meille?

Etsimme kasvavaan tiimiimme hallinnon assistenttia tai toimistoassistenttia, joka on palveluhenkinen ja innostuu toisten ihmisten auttamisesta. Tämä paikka on sinulle, jos olet nopea ottamaan uusia asioita haltuun, uskallat tarttua puhelimeen, nautit hyvistä asiakassuhteista ja olet sekä tarkka että joustava. Sinulla on hieman konsulttimainen asenne työhön, kestät hyvin paineita ja nautit kiireisestä tekemisestä ja siitä mitä jokainen päivä tuo tullessaan. Olet tiimipelaaja ja CAN DO -asenne on toinen nimesi! Tiimisi on nuori ja energinen ja meillä osataan myös rentoutua kiireen keskellä!

Työ tapahtuu toimipisteessämme Espoon Niittykummussa, aivan Länsimetron kupeessa, osoitteessa Niittytaival 13. Toisinaan työtä tehdään asiakkaan tiloissa, silloinkin pääkaupunkiseudulla. Työaika on liukuva ja ajoittuu arkisin 8-17 välille.

Meillä on upeat henkilöstöedut, järjestämme oheisohjelmaa ja uusien kollegojen lisäksi meistä saat uusia ystäviä! Nappaa yoga-matto kainaloon ja hyppää mukaan remmiin!

Mistä työpäiväsi koostuu?

Meillä pääset tutustumaan moniin eri toimialoihin sekä sitä kautta lukuisiin eri työtehtäviin. Tehtävänäsi on toimia yrittäjän apukätenä ja tukena, vastata asiakkaasi hallinnosta hyvin itsenäisesti.

Virtuaaliassarina käsittelet ostolaskuja, luot myyntilaskuja, teet asiakkaille hankintoja, organisoit asiakastilaisuuksia, etsit ja kilpailutat palveluja asiakkaiden puolesta, vastaat asiakaspalveluviesteihin, koordinoit projektilaskutusta ja paljon, paljon muuta. Tehtäväsi on johtaa omia asiakkuuksiasi ja toimia heille asiakasvastaavana. Projektinhallinta ja lisäarvon tuottaminen asiakkaalle ovat suuressa roolissa. Työsi on vaihtelevaa, haastavaa sekä palkitsevaa ja jokainen päivä on erilainen. Meillä saat kattavan kuvan assistenttityön eri osa-alueista sekä pääset näköalapaikalle uuteen ja kasvavaan palvelualaan. Olemme pieni ja ketterä yritys ison talon eduilla, meillä huumori on herkässä ja asiakas aina oikeassa.

Millaista henkilöä haemme?

 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet helposti lähestyttävä
 • olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat ratkaista ongelmia
 • olet hyvä organisoimaan ja priorisoimaan
 • liikut sukkelasti verkossa tietoa hakien
 • et pelkää excelin tai uusien järjestelmien käyttöä
 • olet tottunut aikatauluttamaan omaa työtäsi
 • saat asioita aikaan
 • olet aloitteellinen ja omatoiminen
 • kokemus avustavista taloushallinnon tehtävistä ja ymmärrys kirjanpitojärjestelmistä ja niiden käytöstä katsotaan eduksi
 • eduksi katsotaan myös kattavat excel-taidot

Mitä tarjoamme sinulle?

 • vakituisen työsuhteen
 • innostuneen ja hauskan tiimin, täynnä ammattitaitoisia osaajia
 • värikkäitä työpäiviä, joissa monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä erinomaisen näkymän kasvavaan toimialaan
 • mahdollisuuden tutustua erilaisiin toimialoihin
 • läheisen kontaktin asiakkaisiin
 • ammattitaitoa kasvattavia koulutustilaisuuksia
 • mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi
 • maksuttomat kahvit, välipalat, naksut, nuudelit, pähkinät ja jätskit toimistolla
 • joustavat työajat, etätyömahdollisuuden ja modernit toimitilat, kattavan työterveyshuollon ja vakuutukset, työsuhdematkaliput, Applen työvälineet ja aktiivista TYKY-toimintaa sekä muita erinomaisia henkilöstöetuja
 • työyhteisön, jossa ketään ei jätetä yksin
 • mahdollisuus palkankorotukseen jo koeajalla, jos otat tehtävät haltuun nopeasti

Vastaa kutsuun ja hae tiimiin!

Kiinnostuitko? Meitä kyllä kiinnostaa! Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Ensimmäisen vaiheen haastattelut suorittaa meidän assaritiimi, joka yhdessä päättää hakijan etenemisestä esimiestason haastatteluun.

Aloitus niin pian kuin mahdollista.

Palkkaus: työkokemuksen mukaan, 2450€ – 2650€

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä joko meilitse rekry@virtuaaliassari.fi tai puhelimitse 040 556 8286 /Ronja Paajanen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Esittele halutessasi verkkojalanjälkeäsi
Jos mahdollista, kerro 3 viimeisintä työpaikkaa ja työtehtävää
Esimerkiksi taloushallinnon- ja projektinhallinnanohjelmistot, pilvipalvelut ja muut ohjelmistot
Kuvaile lyhyesti mikä tekee sinusta hyvän assarin ja miksi juuri sinusta on tuleva uusi Virtuaaliassari?
Voit myös jakaa meille vitsin tai päivän mietelauseen
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Voit liittää halutessasi tiedostoja. Maksimimäärä 2 kpl ja maksimikoko 128 Mt /kpl

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen rekisteröinnin. Lue lisätietoa tietosuoja- ja rekisteriselosteesta täältä.

Lähetämme kopion vastauksistasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen, tarkistathan myös roskapostisi sisällön.