REFERENSSIT JA ASIAKASTARINAT

IPR.VC – monipuolista apua kansainvälisessä liiketoiminnassa

”Kun meidän oli tarpeen löytää uusi ulkoistettu assistentti, Virtuaaliassari osoittautui täydelliseksi ratkaisuksi monipuolisilla palveluillaan.”
 • IPR.VC Management Oy, Nina Rudanko, talousjohtaja

MK Facade Oy – rakennusyrityksen hallinnon sihteeri

”Meillä ei ole omaa henkilökuntaa, joka hoitaisi talous- tai sihteeritehtäviä. Virtuaaliassareiden hyödyntämisellä olemme saaneet pidettyä kulumme pieninä.”
 • MK Facade Oy, Marko Kahilainen, toimitusjohtaja
Virtuaaliassari hoitaa ne tylsätkin hommat ilolla!

Cloudriven Oy – Virtuaaliassari tekee ne tylsätkin hommat

“Virtuaaliassarilla ollaan oltu todella joustavia ja rentoja, asiat järjestyvät maalaisjärjellä ja yhteistyöllä eikä jäykillä prosesseilla.” Virtuaaliassarin tehtävät: toimiston juoksevat asiat kuten tarviketilaukset, hallintorutiinit, tapahtumat ja laskutus
 • Cloudriven Oy, Hanna Arimo, HR Director

Rintanen Capital Oy – kiinteistösihteeri ja sijoitusyrityksen henkilökohtainen assistentti

"Vapautuneella ajalla pystyn keskittymään omaan työhöni ja liiketoimintaan. Jos kaiken tekee itse, aika loppuu kesken ja toimin itse hidasteena liiketoiminnan kasvulle."
 • Rintanen Capital Oy, Antti Rintanen, Toimitusjohtaja

Forward Forever Oy – Monipuolista ja ammattimaista apua

"Virtuaaliassarit helpottaa meidän arkea huomattavasti, pystymme keskittymään omaan ydintekemiseen" Virtuaaliassarin tehtävät: Myyntilaskutukseen liittyvät tehtävät, kululaskujen käsittely
 • Forward Forever Oy, Olli Korpelainen, Toimitusjohtaja

MARK – Sujuvaa ja arkea auttavaa yhteistyöstä heti alusta alkaen

“Virtuaaliassari on luotettava, ystävällinen ja täsmällinen apu arkeen. Ihania ja osaavia ihmisiä kaikki!” Virtuaaliassarin tehtävät: Laskutus ja jäsenpalvelut hallinnon osalta
 • MARK, Sanna Laakkio, Toiminnanjohtaja

Kodin Sähkö Oy – lisää vapaa-aikaa perheelle

Nykyään lasku on jo asiakkaalla, kun työhousut tippuu päivän päätteeksi jalasta ja rahaliikenne pyörii aikaisempaa tehokkaammin. Toimitusjohtajan ei tarvitse enää työpäivän jälkeen miettiä mistä saisi rahaa tai mitä pitäisi toimittaa kirjanpitoon.
 • Kodin Sähkö Hki Oy, Olli Vähämäki, toimitusjohtaja

Demande Oy – Virtuaaliassari on järkevä investointi

“Sujuvaa, luotettavaa, nopeaa reagointia. Hyvä tiimihenki ja solahtaa sujuvasti myös osaksi meidän tiimiä. Joustava resursointi ja kaikki onnistuu -asenne. Olemme erittäin tyytyväisiä!” Virtuaaliassarin tehtävät: Osto- ja myyntireskontra, palkkojen jyvitys, työntekijöiden palkkahallinnon asiakaspalvelu ja muut juoksevat, hallintoon liittyvät tehtävät (esim. sopimusten kilpailutus).
 • Demande Oy, Irina Niiranen, operatiivinen johtaja

UVL Talotekniikka – taloushallinnon assistentista on moneksi

”Yhteistyö sujuu oikein hyvin. Meillä on oma WhatsApp -ryhmä ja vaihdamme kuulumisia myös sähköpostilla. Tekeminen on hyvin vuorovaikutteista”
 • UVL Talotekniikka Oy, Kirsi Suikkanen, toimistopäällikkö

NÄE ry – tyytyväinen yhdistysasiakas

"Assari ei ole meillä töissä, joten hän voi tuoda ulkopuolisen näkökulman meidän tekemiseemme. Saan paljon konsultoivamman näkökulman. Assari on kollega, ei alainen."
 • Näe ry, Panu Tast, toimitusjohtaja

Joy Planet Finland Oy – assari vapauttaa aikaa omalle työlle

”Hanna on meidän assarimme ja hänen tehtävänään on vastata asiakkaidemme viesteihin, hoitaa laskutusta ja vastata sisäisesti talouteen liittyviin kysymyksiin. Hanna on työssään nopea ja asiat sujuvat hienosti”, kehuu Leskelä.
 • Joy Planet Finland Oy, Heikki Leskelä, toimitusjohtaja

Salminen Mäki Yhtiöt Oy – Näin toimistotöiden ulkoistaminen vapautti aikaa toimitusjohtajalle

"On helppo keskittyä oleelliseen ja kaikki menee omalla painollaan, kun tietää että Virtuaaliassarilla on homma hanskassa. Ei tarvitse miettiä käytännön tehtävien hoitoa."
 • Salminen Mäki Yhtiöt Oy, Janne Mäki, toimitusjohtaja

JHD Productions Oy – Virtuaaliassari on kustannustehokas

On itsestään selvää, että meidän olisi pitänyt hankkia Virtuaaliassari jo aikaisemmin. Kun alkaa laskemaan kuinka paljon aikaa meni aikaisemmin turhiin asioihin, ymmärtää kuinka paljon kustannustehokkaampaa on ulkoistaa työ. Nyt tiimimme pystyy keskittymään paremmin liiketoimintaa kehittäviin toimenpiteisiin.
 • Jani Hiltunen, toimitusjohtaja, LiquidBlox

Kirjakauppaliitto ry – assistentilla joustavuutta resursseihin

Järjestön oma virtuaaliassari Taina hoitaa Kirjakauppaliitossa mm. jäsenasioita, tapahtumajärjestelyjä, talousasioita ja avustavia HR-tehtäviä. Järjestön oma virtuaaliassari Taina sopii myös päättäjätapaamisia, hallinnoi kalentereita, valmistelee kirjanpidon ja hoitaa osansa sähköpostitrafiikista.
 • Laura Karlsson, toimitusjohtaja, Kirjamedia Oy ja Kirjakauppaliitto ry

CurrentFin Oy – assistentti paransi ajanhallintaa

Yhteistyömme on hyvin sujuvaa. Assarimme Marika toimittaa meille uutiskirjeitä, kontaktoi mediaa, hallinnoi sopimuksia ja auttaa meitä reskontran kanssa. Keskityn mieluummin ydinosaamiseeni ja laskutettaviin töihin. Sopimusten stilisointi ja kirjanpito vaativat tarkkaavaisuutta.
 • Heikki Kauppinen, toimitusjohtaja, CurrentFin Oy

ETU ry – Virtuaaliassari helpottamassa jäsenliittojamme

Virtuaaliassistenttimme Taina käy meillä viikoittain joka tiistai ja hänellä on oma työpisteensä toimistollamme. Virtuaaliassarille on sälytetty hyvin moninaisia tehtäviä kuten excel-työt, avustavat HR-tehtävät ja muita yleisiä sihteeritehtäviä. Osuvampi nimitys lienee hallinnon assistentti.
 • Ulla Pöllänen, Toimitusjohtaja, Erikoiskaupan liitto Etu ry

H24 Palvelut Oy myyntireskontran hoito

Yritysoston myötä työmäärä kaksinkertaistui eivätkä omat resurssimme enää riittäneet toimistorutiinien hoitamiseen. Virtuaaliassari tarjosi tilanteeseemme helpon, ketterän ja dynaamisen ratkaisun. Perehdytyksen jälkeen saimme oman nimetyn yhteyshenkilön, Marikan, joka omaksui nopeasti talomme toimintatavat, ja sulautui osaksi työyhteisöämme.
 • Heikki Rantalaiho, Toimitusjohtaja, H24 Palvelut Oy

Qviba Oy – assarin apu on suuri helpotus

Muutos aikaan ennen Virtuaaliassaria on ollut aika iso. Kun tein työt ennen aikaisemmin itse, aika loppui usein kesken, tehtäviä jäi roikkumaan ja työt alkoivat kasaantumaan. Asiat piti tehdä monta kertaa ja niitä piti selvitellä jälkikäteen. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja Virtuaaliassarimme on osa tiimiämme.
 • Christian Hellgren, Toimitusjohtaja, Qviba Oy

Myyntivauhdittajat Oy – lisää aikaa oleelliseen

Virtuaaliassarit tekevät meille juuri niitä asioita, jotka eivät ole meidän mielestämme kivoja, kuten aloitus- ja valmistelurutiineja soittokierroksille. Voin suositella assareiden palveluja kaikille, joilla ei ole omaa assaria ja jotka eivät halua skannata kuitteja ja kipaista hakemassa kahvimaitoa.
 • Kari Kaisto, toimitusjohtaja, Myyntivauhdittajat Oy
Yrittäjä – näin sovit etätyön tekemisestä työntekijän kanssa

ShipPalette – kuinka ulkoistaminen säästi asiantuntijayrityksen aikaa ja resursseja

"Kokemus Virtuaaliassaripalvelusta on ollut erittäin hyvä. Yhteistyö Virtuaaliassareiden kanssa on ollut enemmänkin syvempää kumppanuutta kuin perinteinen toimeksianto tai alihankinta."
 • ShipPalette Oy, Jyri Köykkä, hallituksen pj

Anna Koponen Interior Design Oy – Näin saimme yrittäjän pois hallintoahdingosta

”Kärsin kohtuuttoman pitkistä työpäivistä, eikä esimerkiksi matkalaskujen tekeminen yömyöhään tuota minulle mitään erityistä iloa”, Anna sanoo.
 • Anna Koponen Interior Design Oy, Anna Koponen, toimitusjohtaja

kiinnostuitko?

Haluatko lähettää hintatiedustelun?

Ota yhteyttä ja selvitetään miten voimme auttaa sinua