Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Tylsät rutiinitehtävät assarille

Virtuaaliassarit tekevät meille juuri niitä asioita, jotka eivät ole meidän mielestämme kivoja, kuten aloitus- ja valmistelurutiineja soittokierroksille. Voin suositella assareiden palveluja kaikille, joilla ei ole omaa assaria ja jotka eivät halua skannata kuitteja ja kipaista hakemassa kahvimaitoa.

Kari Kaisto

Toimitusjohtaja / Myyntivauhdittajat Oy

Ei paluuta aikaan ennen Virtuaaliassaria!

Muutos aikaan ennen Virtuaaliassaria on ollut aika iso. Kun tein työt ennen aikaisemmin itse, aika loppui usein kesken, tehtäviä jäi roikkumaan ja työt alkoivat kasaantumaan. Asiat piti tehdä monta kertaa ja niitä piti selvitellä jälkikäteen. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja Virtuaaliassarimme on osa tiimiämme.

Christian Hellgren

Toimitusjohtaja / Qviba Oy

Virtuaaliassari myös paikan päälle

Virtuaaliassistenttimme Taina käy meillä viikoittain joka tiistai ja hänellä on oma työpisteensä toimistollamme. Virtuaaliassarille on sälytetty hyvin moninaisia tehtäviä kuten excel-työt, avustavat HR-tehtävät ja muita yleisiä sihteeritehtäviä. Osuvampi nimitys lienee hallinnon assistentti.

Ulla Pölllänen

Toimitusjohtaja / Erikoiskaupan liitto Etu ry

Kiireisen toimitusjohtajan assistentti

Yhteistyömme on hyvin sujuvaa. Assarimme Marika toimittaa meille uutiskirjeitä, kontaktoi mediaa, hallinnoi sopimuksia ja auttaa meitä reskontran kanssa. Keskityn mieluummin ydinosaamiseeni ja laskutettaviin töihin. Sopimusten stilisointi ja kirjanpito vaativat tarkkaavaisuutta.

Heikki Kauppinen

Toimitusjohtaja / CurrentFin Oy

Järjestölle oma sihteeri

Järjestön oma virtuaaliassari Taina hoitaa Kirjakauppaliitossa mm. jäsenasioita, tapahtumajärjestelyjä, talousasioita ja avustavia HR-tehtäviä. Järjestön oma virtuaaliassari Taina sopii myös päättäjätapaamisia, hallinnoi kalentereita, valmistelee kirjanpidon ja hoitaa osansa sähköpostitrafiikista.

Laura Karlsson

Toimitusjohtaja / Kirjakauppaliitto ry

Assarilla koko tiimin tuki

Kun palvelu on ulkoistettu, käytössä ei ole vain yhtä assaria, vaan taustalla toimii kokonainen tiimi, josta löytyy aina tarvittaessa paikkausapua tai lisäosaamista. Yhteistyö on paljon laajempaa ja assarilla on tukenaan yhteisö, jolta saa tukea ja neuvoja.

Panu Tast

Toimitusjohtaja / Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry

Start-upin hallinnon sihteeri

”Hanna on meidän assarimme ja hänen tehtävänään on vastata asiakkaidemme viesteihin, hoitaa laskutusta ja vastata talouteen liittyviin kysymyksiin. Startup-yrityksen liiketoiminnan johtamisessa on paljon multitaskaamista. Kun rutiinit sujuvat, jää liiketoiminnan ja tuotteiden suunnitteluun enemmän aikaa.

Heikki Leskelä

Toimitusjohtaja / Joy Planet Finland Oy

Ulkoistus on kustannustehokasta

On itsestään selvää, että meidän olisi pitänyt hankkia Virtuaaliassari jo aikaisemmin. Kun alkaa laskemaan kuinka paljon aikaa meni aikaisemmin turhiin asioihin, ymmärtää kuinka paljon kustannustehokkaampaa on ulkoistaa työ. Nyt tiimimme pystyy keskittymään paremmin liiketoimintaa kehittäviin toimenpiteisiin.

Jani Hiltunen

Toimitusjohtaja / LiquidBlox

Eroon rasittavasta taloushallinnosta

Ennen Virtuaaliassareita taloushallinto tuntui rasittavalta ja laskuja oli hankala saada lähtemään. Virtuaaliassareiden avun myötä enää ei tarvitse työpäivän jälkeen tehdä myyntilaskuja tai miettiä mitä pitäisi toimittaa kirjanpitoon.

Olli Vähämäki

Toimitusjohtaja / Kodin Sähkö Hki Oy

Assari laittaa myös itsensä likoon

Pyrimme yrityksen alkuvaiheessa palkkaamaan mahdollisimman vähän, joten ostamme mieluummin hallinnolliset tehtävät ulkopuolisilta. En ole assarini ainoa asiakas, mutta silti koen, että palvelu on nopeaa ja hyvää. Hanna laittaa itsensä myös likoon yritykseni puolesta ja jos hän ei itse tiedä kaikkea, takana on iso organisaatio, jossa on laaja-alaista osaamista.

Teppo Ahomäki

Toimitusjohtaja / Löyly Suomi Oy

Vähällä perehdytyksellä ja vaivalla iso apu!

Yhteistyö sujuu oikein hyvin ja tekeminen on hyvin vuorovaikutteista. Kun talousjohtaja eläköityi, oli mietittävä, miten tehtävät jatkossa hoidetaan. Virtuaaliassari oli oiva ja kustannustehokas ratkaisu tähän. Virtuaaliassarit käsittelevät kaikki ostolaskut, luottokorttilaskut ja avustavat noin neljänkymmenen asentajan tuntipalkkojen laskemisessa.

Kirsi Suikkanen

Toimistopäällikkö / UVL Talotekniikka Oy

Sihteeri rakennusalan yritykselle

Meillä ei ole omaa henkilökuntaa, joka hoitaisi talous- tai sihteeritehtäviä. Virtuaaliassareiden hyödyntämisellä olemme saaneet pidettyä kulumme pieninä. Yhteydenpitoa on päivittäin ja Virtuaaliassarit tekevät meille töitä pari tuntia päivässä. Kun työt saadaan heti päiväsaikaan tehdyksi, työtehtävät eivät kuormita meitä iltaisin rakennustyömailla vietetyn päivän jälkeen.

Marko Kahilainen

Toimitusjohtaja / MK Facade Oy

Kohti 4 tunnin työviikkoa

Alun perin sain idean assareiden palkkaamisesta luettuani Timothy Ferrisin kirjan 4 tunnin työviikko. Googlasin assistenttipalveluita ja Virtuaaliassareiden palvelut vaikuttivat juuri sopivalta. Vapautuneella ajalla pystyn keskittymään omaan työhöni ja liiketoimintaan. Jos kaiken tekee itse, aika loppuu kesken ja toimin itse hidasteena liiketoiminnan kasvulle.

Antti Rintanen

Toimitusjohtaja / Rintanen Capital Oy

Prosessit kuntoon Virtuaaliassarin avulla

Kärsin kohtuuttoman pitkistä työpäivistä, eikä matkalaskujen tekeminen yömyöhään tuota minulle mitään erityistä iloa – toisin kuin Virtuaaliassareille. Ammatillinen ilo tässä työssä tulee asiakastyöstä sekä työn luovuudesta, ja nyt minulla on jälleen aikaa niihin. Moni prosessi tuli järkeistettyä Virtuaaliassarin mukaantulon myötä ja siitähän hyötyvät kaikki.

Anna Koponen

Sisustussuunnittelija ja perustaja / Anna Koponen Interior Design Oy

Erittäin hyvä kokemus!

Kokemus Virtuaaliassaripalvelusta on ollut erittäin hyvä. Yhteistyö Virtuaaliassareiden kanssa on ollut enemmänkin syvempää kumppanuutta kuin perinteinen toimeksianto tai alihankinta. Joustavuus palvelussa on loistava asia, sillä voimme tilata resursseja tarpeen mukaan ja yrityksemme omat asiantuntijat voivat olla mukana projektin vaativimmissa vaiheissa.

Jyri Köykkä

Chairman / ShipPalette Oy

Toimistotöiden ulkoistaminen vapautti aikaa

Taloushallinnon tehtävät kasaantuivat töiden lisääntymisen myötä, Virtuaaliassarin liittyminen tiimiin ratkaisi ongelman. Hanna otti lyhyen perehdytyksen jälkeen koppia tehtävistä ja olen ollut hyvin tyytyväinen oman assarini toimintaan. Nyt minulla on aikaa keskittyä ja kehittää liiketoimintaa. Voin luottaa siihen, että annetut lisätehtävät hoituvat mallikkaasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Janne Mäki

Toimitusjohtaja / Salminen Mäki Yhtiöt Oy

Lämmin suositus!

Yritysoston myötä työmäärä kaksinkertaistui eivätkä omat resurssimme enää riittäneet toimistorutiinien hoitamiseen. Virtuaaliassari tarjosi tilanteeseemme helpon, ketterän ja dynaamisen ratkaisun. Perehdytyksen jälkeen saimme oman nimetyn yhteyshenkilön, Marikan, joka omaksui nopeasti talomme toimintatavat, ja sulautui osaksi työyhteisöämme.

Heikki Rantalaiho

Toimitusjohtaja / H24 Palvelut Oy

Esimerkkejä tehdyistä toimeksiannoista

Virtuaaliassari on toimiston personal trainer

Forward Forever Oy – Monipuolista ja ammattimaista apua

"Virtuaaliassarit helpottaa meidän arkea huomattavasti, pystymme keskittymään omaan ydintekemiseen" Virtuaaliassarin tehtävät: Myyntilaskutukseen liittyvät tehtävät, kululaskujen käsittely
 • Forward Forever Oy, Olli Korpelainen, Toimitusjohtaja

MARK – Sujuvaa ja arkea auttavaa yhteistyöstä heti alusta alkaen

“Virtuaaliassari on luotettava, ystävällinen ja täsmällinen apu arkeen. Ihania ja osaavia ihmisiä kaikki!” Virtuaaliassarin tehtävät: Laskutus ja jäsenpalvelut hallinnon osalta
 • MARK, Sanna Laakkio, Toiminnanjohtaja
Virtuaaliassari hoitaa ne tylsätkin hommat ilolla!

Cloudriven Oy – Virtuaaliassari tekee ne tylsätkin hommat

“Virtuaaliassarilla ollaan oltu todella joustavia ja rentoja, asiat järjestyvät maalaisjärjellä ja yhteistyöllä eikä jäykillä prosesseilla.” Virtuaaliassarin tehtävät: toimiston juoksevat asiat kuten tarviketilaukset, hallintorutiinit, tapahtumat ja laskutus
 • Cloudriven Oy, Hanna Arimo, HR Director

Demande Oy – Virtuaaliassari on järkevä investointi

“Sujuvaa, luotettavaa, nopeaa reagointia. Hyvä tiimihenki ja solahtaa sujuvasti myös osaksi meidän tiimiä. Joustava resursointi ja kaikki onnistuu -asenne. Olemme erittäin tyytyväisiä!” Virtuaaliassarin tehtävät: Osto- ja myyntireskontra, palkkojen jyvitys, työntekijöiden palkkahallinnon asiakaspalvelu ja muut juoksevat, hallintoon liittyvät tehtävät (esim. sopimusten kilpailutus).
 • Demande Oy, Irina Niiranen, operatiivinen johtaja

JHD Productions Oy – Virtuaaliassari on kustannustehokas

On itsestään selvää, että meidän olisi pitänyt hankkia Virtuaaliassari jo aikaisemmin. Kun alkaa laskemaan kuinka paljon aikaa meni aikaisemmin turhiin asioihin, ymmärtää kuinka paljon kustannustehokkaampaa on ulkoistaa työ. Nyt tiimimme pystyy keskittymään paremmin liiketoimintaa kehittäviin toimenpiteisiin.
 • Jani Hiltunen, toimitusjohtaja, LiquidBlox

Kirjakauppaliitto ry – assistentilla joustavuutta resursseihin

Järjestön oma virtuaaliassari Taina hoitaa Kirjakauppaliitossa mm. jäsenasioita, tapahtumajärjestelyjä, talousasioita ja avustavia HR-tehtäviä. Järjestön oma virtuaaliassari Taina sopii myös päättäjätapaamisia, hallinnoi kalentereita, valmistelee kirjanpidon ja hoitaa osansa sähköpostitrafiikista.
 • Laura Karlsson, toimitusjohtaja, Kirjamedia Oy ja Kirjakauppaliitto ry

CurrentFin Oy – assistentti paransi ajanhallintaa

Yhteistyömme on hyvin sujuvaa. Assarimme Marika toimittaa meille uutiskirjeitä, kontaktoi mediaa, hallinnoi sopimuksia ja auttaa meitä reskontran kanssa. Keskityn mieluummin ydinosaamiseeni ja laskutettaviin töihin. Sopimusten stilisointi ja kirjanpito vaativat tarkkaavaisuutta.
 • Heikki Kauppinen, toimitusjohtaja, CurrentFin Oy

ETU ry – Virtuaaliassari helpottamassa jäsenliittojamme

Virtuaaliassistenttimme Taina käy meillä viikoittain joka tiistai ja hänellä on oma työpisteensä toimistollamme. Virtuaaliassarille on sälytetty hyvin moninaisia tehtäviä kuten excel-työt, avustavat HR-tehtävät ja muita yleisiä sihteeritehtäviä. Osuvampi nimitys lienee hallinnon assistentti.
 • Ulla Pöllänen, Toimitusjohtaja, Erikoiskaupan liitto Etu ry

H24 Palvelut Oy myyntireskontran hoito

Yritysoston myötä työmäärä kaksinkertaistui eivätkä omat resurssimme enää riittäneet toimistorutiinien hoitamiseen. Virtuaaliassari tarjosi tilanteeseemme helpon, ketterän ja dynaamisen ratkaisun. Perehdytyksen jälkeen saimme oman nimetyn yhteyshenkilön, Marikan, joka omaksui nopeasti talomme toimintatavat, ja sulautui osaksi työyhteisöämme.
 • Heikki Rantalaiho, Toimitusjohtaja, H24 Palvelut Oy

Qviba Oy – assarin apu on suuri helpotus

Muutos aikaan ennen Virtuaaliassaria on ollut aika iso. Kun tein työt ennen aikaisemmin itse, aika loppui usein kesken, tehtäviä jäi roikkumaan ja työt alkoivat kasaantumaan. Asiat piti tehdä monta kertaa ja niitä piti selvitellä jälkikäteen. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja Virtuaaliassarimme on osa tiimiämme.
 • Christian Hellgren, Toimitusjohtaja, Qviba Oy

Myyntivauhdittajat Oy – lisää aikaa oleelliseen

Virtuaaliassarit tekevät meille juuri niitä asioita, jotka eivät ole meidän mielestämme kivoja, kuten aloitus- ja valmistelurutiineja soittokierroksille. Voin suositella assareiden palveluja kaikille, joilla ei ole omaa assaria ja jotka eivät halua skannata kuitteja ja kipaista hakemassa kahvimaitoa.
 • Kari Kaisto, toimitusjohtaja, Myyntivauhdittajat Oy

Kiinnostuitko?

Haluatko lähettää hintatiedustelun?

Ota yhteyttä ja selvitetään miten voimme auttaa sinua parhaiten