Toimistoassistentti / Projektiassistentti

Onko sinussa tähtiainesta? Virtuaaliassari hakee uutta projektiassaria!

Sykkiikö sydämesi taloushallinnolle ja rakastat uusia asiakaskohtaamisia? Pallotteletko taitavasti useita asiakokonaisuuksia ilmassa samanaikaisesti ja hallitset samalla omaa ajankäyttöäsi? Hallitsetko ison kuvan ja osaat tähyillä pitkälle eteenpäin?

Mikäli koet, että haluat laajentaa tietämystäsi alan tehtävistä, mutta pysytellä silti turvallisesti assistentin perustehtävissä sekä taloushallinnon avustavissa tehtävissä, on tämä paikka kuin luotu sinulle. Tule siis mukaan Virtuaaliassari-tiimiin!

Haemme uutta assaria tiimiimme nopealla aikataululla, joten laita hakemus heti ja valmistaudu haastatteluun lähiviikkoina.

Etsimme kasvavaan tiimiimme projektiassistenttia tai toimistoassistenttia, joka on palveluhenkinen ja innostuu toisten ihmisten auttamisesta. Tämä paikka on sinulle, jos olet nopea ottamaan uusia asioita haltuun, uskallat tarttua puhelimeen, nautit hyvistä asiakassuhteista ja olet sekä tarkka että joustava. Sinulla on hieman konsulttimainen asenne työhön, kestät hyvin paineita ja nautit kiireisestä tekemisestä ja siitä mitä jokainen päivä tuo tullessaan. Olet tiimipelaaja ja CAN DO -asenne on toinen nimesi! Tiimisi on nuori ja energinen ja meillä osataan myös rentoutua kiireen keskellä!

Työ tapahtuu toimipisteessämme Matinkylässä, vartin kävelymatkan päässä Länsimetrosta, osoitteessa Nuottaniementie 9. Toisinaan työtä tehdään asiakkaan tiloissa, silloinkin Uudenmaan alueella. Työaika on liukuva ja ajoittuu arkisin 8-17 välille. Alkuun työskentelet Espoon toimistosta käsin, jossa sinulla on Pääkonttorin tiimin tuki ja hyvä työporukka. Jatkossa toimipisteesi on Uudenmaan omassa toimistossa.

Virtuaaliassari on assistenttitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen toimistopalveluita ja assistenttipalveluita laidasta laitaan. Toimipisteemme on Espoon Matinkylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella, asiakkaita otamme vastaan ympäri Suomen. Työtehtävät vaihtelevat kuittien käsittelystä ja HR-tehtävistä aina dokumentinhallintaan ja kauppatilauksiin saakka. Suunnan määrää asiakas, me löydämme reitin perille.

Mistä työpäiväsi koostuu?

Meillä pääset tutustumaan moniin eri toimialoihin sekä sitä kautta lukuisiin eri työtehtäviin. Virtuaaliassarina käsittelet ostolaskuja, luot myyntilaskuja, teet asiakkaille hankintoja, organisoit asiakastilaisuuksia, etsit ja kilpailutat palveluja asiakkaiden puolesta, vastaat asiakaspalveluviesteihin, koordinoit projektilaskutusta ja paljon, paljon muuta. Tehtäväsi on johtaa omia asiakkuuksiasi ja toimia heille asiakasvastaavana. Projektinhallinta ja lisäarvon tuottaminen asiakkaalle ovat suuressa roolissa. Työsi on vaihtelevaa, haastavaa sekä palkitsevaa ja jokainen päivä on erilainen. Meillä saat kattavan kuvan assistenttityön eri osa-alueista sekä pääset näköalapaikalle uuteen ja kasvavaan palvelualaan. Olemme pieni ja ketterä yritys ison talon eduilla, meillä huumori on herkässä ja asiakas aina oikeassa.

Millaista henkilöä haemme?

 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet helposti lähestyttävä
 • olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat ratkaista ongelmia
 • olet hyvä organisoimaan ja priorisoimaan
 • liikut sukkelasti verkossa tietoa hakien
 • et pelkää excelin tai uusien järjestelmien käyttöä
 • olet tottunut aikatauluttamaan omaa työtäsi
 • saat asioita aikaan
 • olet aloitteellinen ja omatoiminen
 • kokemus avustavista taloushallinnon tehtävistä ja ymmärrys kirjanpitojärjestelmistä ja niiden käytöstä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

 • vakituisen työsuhteen
 • innostuneen ja hauskan tiimin, täynnä ammattitaitoisia osaajia
 • värikkäitä työpäiviä, joissa monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
  erinomaisen näkymän kasvavaan toimialaan
 • mahdollisuuden tutustua erilaisiin toimialoihin
 • läheisen kontaktin asiakkaisiin
 • ammattitaitoa kasvattavia koulutustilaisuuksia
 • mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi
 • maksuttomat kahvit ja välipalat toimistolla
 • joustavat työajat, etätyömahdollisuuden ja modernit toimitilat
  kattavan työterveyshuollon ja vakuutukset, työsuhdematkalipun, Applen työvälineet ja aktiivista TYKY-toimintaa sekä muita henkilöstöetuja
 • työyhteisön, jossa ketään ei jätetä yksin
 • mahdollisuus palkankorotukseen jo koeajalla, jos otat tehtävät haltuun nopeasti

Kiinnostuitko? Meitä kyllä kiinnostaa! Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Hae nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä joko meilitse maisa.koivisto@virtuaaliassari.fi tai puhelimitse 040 756 5345 /Maisa Koivisto.

Esittele halutessasi verkkojalanjälkeäsi
Jos mahdollista, kerro 3 viimeisintä työpaikkaa ja työtehtävää
Esimerkiksi taloushallinnon- sekä projektihallinnanohjelmistot
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
CV:ssä tulee olla mainittuna myös 1-2 suosittelijaa

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen rekisteröinnin. Lue lisätietoa tietosuoja- ja rekisteriselosteesta täältä.

Lähetämme kopion vastauksistasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen, tarkistathan myös roskapostisi sisällön.