Yrittäjä – nämä viisi toimistotyötä sinun kannattaa ulkoistaa n-y-t NYT!

Toimistotyön ulkoistaminen | Virtuaaliassistentti, assistenttipalvelut

Joulu, hiihtoloma, juhannus, kesäloma. Viikonloput ystävien ja perheen kanssa. Katkeamattomat yöt ja rauhalliset aamut. Inhimilliset työajat ja töiden jättäminen työpaikalle.

Näistä unelmoi moni yrittäjä ja johtotehtävissä oleva vastuunkantaja. Aika on arvokkain resurssimme ja lepo aito nuoruuden lähde – tämän ymmärtävät kaikki. Silti moni yrittäjä ja päättäjä arvostaa omaa aikaansa liian vähän. Työstä tulee suorittamista ja yöt tuskaillaan tekemättömien töiden kanssa.

Tilanteeseen on ratkaisu, joka on itse asiassa melko yksinkertainen: Todennäköisesti nimittäin sinäkin käytät aikaasi joihinkin rutiininomaisiin asioihin, jotka voisi hyvin tehdä joku muu.

Esimerkiksi nämä toimistotyöt voisit ulkoistaa helposti:

1) Kuittirumba

Luottokortti, pankkikortti, kassakuitti, portaalista haettava kuitti. Mikä tahansa, me etsimme ja noudamme ne puolestasi ja toimitamme ne kirjanpitäjälle. Kuittimäärästä riippuen sinulta vapautuu aikaa 5–7 tuntia kuussa.

2) Toimistotarvikkeiden tilaukset

Maitoa, kahvia, asiakastilaisuuksiin keksejä. Kopiopaperia, kyniä ja ajopäiväkirjoja. Me tilaamme ja katsomme, että toimitukset sujuvat ja tavara ei lopu kesken. Säästä omaa aikaasi noin kolme tuntia kuussa.

3) Tiedonhankinta ja kilpailutus

Onko tarvetta etsiä uusi palveluntarjoaja, matkaseurantalaite tai -ohjelmisto, sopiva tila asiakastilaisuutta varten tai tyky-päivien ohjelma ja paikka? Anna meidän hoitaa etsintä ja kilpailutus puolestasi ja säästä jopa 15 tuntia kuussa aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen.

4) Myyntilaskujen luonti ja lähetys

Me keräämme tiedon myyntilaskuille, tarkistamme asiakastiedot, lähetämme laskut ja seuraamme niiden maksua. Myyntilaskujen sisällöstä ja määrästä riippuen vapautamme sinulta aikaa 7–15 tuntia kuussa.

5) Asiakaspalveluviesteihin vastaaminen

Asiakkaiden kyselyihin nopeasti reagoiminen on tänä päivänä tärkeä osa onnistunutta asiakaspalvelua. Me voimme hoitaa asiakaspalveluviesteihin vastaamisen päivittäin ja sinä voit keskittyä vaativampiin tehtäviin ja kokonaisuuksiin ilman katkoksia. Vapautamme sinulta jopa 15–20 tuntia kuussa.

Miltä kuulostaisi jälleen nauttia sekä työstäsi että vapaa-ajastasi tai keskittyä rauhassa liiketoiminnan kannalta tärkeisiin tehtäviin ilman jatkuvaa huolta tekemättömistä tehtävistä ja pitkästä to-do -listasta? Mitä jos antaisit itsellesi lisää aikaa ulkoistamalla vaikkapa nämä toimiston rutiinityöt meille?

Ota yhteyttä, niin aletaan yhdessä järjestää kalenteriisi lisää aikaa!