Kilometrikorvaukset vuodelle 2021 – lataa ilmainen matkalaskupohja!

Kilometrikorvaukset 2021

Verohallinto on antanut päätöksen uusista verovapaista matkakorvauksien korvauksista vuodelle 2021. Nappaa siis talteen uudet korvausmäärät!

Mitä kilometrikorvaus tarkoittaa ja mitä tilanteita se koskee?

Työnantajasi voi maksaa sinulle kilometrikorvausta työhösi liittyvistä matkoista, jotka ajat omalla autollasi. Kilometrikorvauksiin liittyy myös sellainen ihana juttu, että niistä ei tarvitse maksaa veroa!

Kilometrikorvauksia ei kuitenkaan makseta oman kodin ja työpaikan välisestä matkasta; ne matkat sinun täytyy ilmoittaa joka vuosi omalla henkilökohtaisella veroilmoituksellasi ja siten saat vähennettyä nämä matkakulut omassa verotuksessasi.

  • Vuonna 2021: Kilometrikorvaus 0,44 € / kilometri
    • Vuonna 2020 korvaus oli 0,01 € pienempi (0,43 € / km)

Matkalasku kilometrikorvauksista

Ennen kuin kilometrikorvaukset kilahtavat pankkitilillesi, sinun on tehtävä työnantajallesi matkalasku. Tilaa uutiskirjeemme ja lataa ilmainen matkalaskupohja, johon sinun tarvitsee vain täyttää matkan tiedot. Taulukkoon on syötetty valmiiksi vuoden 2021 kilometrikorvauksen määrä sekä valmiit kaavat, jotka laskevat automaattisesti kilometrikorvauksesi yhteen. Helppoa!

Lataa tästä ilmainen matkalaskupohja!

Käsittelemme tietojasi aina huolellisesti. Voit perua uutiskirjeen halutessasi koska tahansa. Lisätietoja tietosuojastamme.

Jotain mielen päällä? Laita kysyen!