Case: Kodin Sähkö Oy – lisää vapaa-aikaa perheelle

Virtuaaliassarit vapauttivat sähköasennusyrittäjän illat vapaa-ajalle

Kun Kodin Sähkön Olli Vähämäki kiertää työmailla tekemässä asennustöitä, laskutus on viimeinen asia mielessä. Työmaalla huomion vie vaativat asennustyöt. Aikaisemmin Vähämäki teki laskut iltapuhteena jaksamisen mukaan eikä kassavirta ollut tasaista.

Nyt lasku on jo asiakkaalla, kun työhousut tippuu päivän päätteeksi jalasta ja rahaliikenne pyörii aikaisempaa tehokkaammin. Toimitusjohtajan ei tarvitse enää työpäivän jälkeen miettiä mistä saisi rahaa tai mitä pitäisi toimittaa kirjanpitoon.

Ylimääräinen säätö on loppunut

”Minua on helpottanut, kun arjesta on tippunut kaikki ylimääräinen käkäileminen”, iloitsee Vähämäki.

Ennen Virtuaaliassareita taloushallinto tuntui rasittavalta ja laskuja oli hankala saada lähtemään. Illalla olisi vielä fyysisen työpäivän jälkeen pitänyt jaksaa koota tukkureiden laskuja, tehdä tuntilaskelmia, toimittaa kuitteja kirjanpitoon, laskea palkkoja ja kirjoittaa laskuja.

”Nyt käytössäni on aplikaatio, johon voin lisätä omat työtuntini. Virtuaalilassarit hoitavat laskuni eteenpäin, kun olen merkinnyt aplikaatioon omat tuntini”, kehuu Vähämäki.

Meidän vanha ohjelmistommekin oli niin kauhea, että mistään ei meinannut tulla mitään. Assareilta ehdotettiin toimivampaa ohjelmistoa ja nyt uudessa ohjelmistossa kaikki sujuu helpommin. Ilman assareita kipuilisin varmaan vieläkin vanhan ohjelmiston kanssa”, kiittelee Vähämäki.

Yhteydenpito Virtuaaliassari Hanna Niemiseen on lähes päivittäistä. Vähämäki pitää assariaan melkein kuin yhtenä yrityksen työntekijänä. ”Hanna on hyvä tyyppi. Maksan mielelläni siitä, että raha liikkuu ja kirjanpito on balanssissa.”

Kodin Sähkö Hki Oy

Kodin Sähkö toimii rakennusliikkeiden huoneistoremonttien aliurakoitsijoina. Yritys tekee sähköasennuksien ja -suunnittelun lisäksi myös tietoverkkoasennuksia.

Toimitusjohtaja ja sähköasentaja Olli Vähämäki, Kodin Sähkö Hki Oy