Case: Joy Planet Finland Oy – assari vapauttaa aikaa omalle työlle

Virtuaaliassarit taipuvat myös asiakaspalveluun

Myymme uusia ja innovatiivisia elektroniikkatuotteita ja yritämme samalla tehdä orgaanista kasvutyötä. Virtuaaliassarimme työmäärä on vielä aika pieni”, kertoo startup-yritys Joyn toimitusjohtaja Heikki Leskelä.

Leskelä on alun perin perustanut JoyActor yrityksen, ja nyt sen kivijalasta on nousemassa uusi globaali Joy-niminen yritys. Assari on kulkenut koko matkan rinnalla.

”Hanna on meidän assarimme ja hänen tehtävänään on vastata asiakkaidemme viesteihin, hoitaa laskutusta ja vastata sisäisesti talouteen liittyviin kysymyksiin. Hanna on työssään nopea ja asiat sujuvat hienosti”, kehuu Leskelä.

Kehujen takana on myös helpotusta, sillä Leskelä kokee avun helpottaneen hänen työtään. Startup-yrityksen liiketoiminnan johtamisessa on paljon multitaskaamista. Kun rutiinit sujuvat, jää liiketoiminnan ja tuotteiden suunnitteluun enemmän aikaa.

Suurin osa viesteistä tulee verkkokaupan kautta. Tilaukset välitetään verkkokaupasta ja assari Hanna välittää varastoon tilauksia, hoitaa asiakaspalvelua ja lähettää tekniseen tukeen kysymyksiä, joihin hän ei osaa itse vastata.

”Elektroniikkatuotteisiin liittyy paljon teknisiä yksityiskohtia. Tekniset kyselyt hän ohjaa meille vastattavaksi. Hannaa ei ole tarvinnut erityisesti opettaa, koska hän osasi jo käyttää järjestelmiä ja hän on hyvä asiakaspalvelija.”

Yrityksellä on kaksi varastojärjestelmää, jotka toimivat yhteistyössä. Hanna oppi käyttämään järjestelmää alta aikayksikön.

”Parasta kaikessa on se, että assarimme on todella mukava ja hän vapauttaa aikaa omalle työlleni.”

Joy Planet Finland Oy

Joy Planet Finland Oy on suomalainen elektroniikka-alan yritys, joka haluaa rakentaa maailman positiivisimman yritystoiminnan mallia. Yritys lupaa äänentoistolaitteilleen ja hierontapyssyilleen nopeat toimitukset ja usean vuoden takuun.

Joy Planet Finland Oy:n kuulokkeiden hiilijalanjälki on kompensoitu siihen asti, kun se saapuu asiakkaalle – tehtaan valmistusvaiheesta taskuun saakka. Kompensaatio-ohjelmaan lukeutuu mukaan myös kuljetus.

 

Toimitusjohtaja Heikki Leskelä

Joy Planet Finland Oy