Yrittäjän ei tarvitse olla yli-ihminen

– Anna asiantuntevan tiimin auttaa!

Ammattitaidolla terästetty Virtuaaliassari voi olla se tarvittava ainesosa, joka edesauttaa parhaan annoksen tekemiseen.

Itse en pärjäisi päivääkään yrittäjänä, koska olen sillä tasolla nössö. Ei minulla olisi uskallusta ottaa riskejä, sietää järkyttävää määrää painetta tai kykyä tehdä ympäripyöreitä päiviä. Mutta ei meidän kaikkien tarvitsekaan olla yrittäjiä, tai edes haluta olla yrittäjiä – tee sitä missä olet paras ja missä tiedät pärjääväsi! Mun supervoima on olla pirun hyvä assari ja siinä mä pärjään.

Yrittäjäkin voi pyytää apua ja delegoida tehtäviä

Yrittäjän ei tarvitse aina olla vahva ja on ihan okei pyytää apua. Eihän se ehkä ole helppoa myöntää tai edes havaita sitä avuntarvetta, koska yrittäjä on tottunut siihen, että kaikesta selviää, tai pitäisi selvitä ihan omin neuvoin. Onhan yrittäjyys tietoinen valinta ja voi olla iso kynnys myöntää, että olisihan se ihan jees jos ”joku” hoitaisi tämän asian, kun itsellä siihen ei oikein olisi aikaa tai osaamista.

Useasti on myös tilanteita, joissa yrittäjän pitäisi hiffata se, että joku ulkopuolinen taho hoitaisi tämän asian oikeasti paremmin kuin itse yrittäjä. Ei kaikkea tarvitse osata esimerkiksi taloushallinnosta, ja nämä osa-alueet voi luottavaisin mielin ulkoistaa vaikka virtuaaliassareille. Oikeasti – kuinka helpottavaa olisi yrittäjän keskittyä vaikka uuden liikekumppanin etsimiseen, kun sen kuukausittaisen kuittirumban tai myyntilaskujen lähettämisen hoitaisi virtuaaliassari hänen puolestaan. Homma hallussa – keskity sinä olennaiseen!

Ajankäytön hallintaa on myös luopuminen

Ajankäyttö on valintoja ja valintoihin kuuluu myös asioista luopuminen. Ajankäytön hallinta on yksi yleisimmistä kehittämiskohteista, ja tämän ”ongelman” ratkaisemiseen ei välttämättä ole yhtä ja ainoaa keinoa. Mutta mitä, jos voisit itse päättää mihin aikasi kulutat? Haluatko keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen tai markkinoinnin parantamiseen? Haluatko enemmän aikaa perheesi ja kavereidesi kanssa? Olisiko kiva osallistua kokkauskurssille joka keskiviikkoilta- No oisKÖ? 🙂

Miksi et anna tätä mahdollisuutta itsellesi? Jos vaan uskallat valita, uskallat antaa vastuun tietyistä yrityksen tehtävistä ulkoiselle taholle, tämä kaikki voi olla mahdollista. Kun tykkää siitä mitä tekee, muu elämä meinaa unohtua – läheiset ja ystävät eivät ole itsestäänselvyys.

  • Yksi asia mitä yrityksestä ei voi ulkoistaa, on vastuu
  • Ulkoista Virtuaaliassareille tarkastikin rajattu osa-alue tai isompi kokonaisuus

Voisiko ulkoistus olla sinullekin vaihtoehto?

Me Virtuaaliassarit olemme oikeasti asiakkaidemme puolella, ja haluamme auttaa heitä. Meidän tahtotila on tehdä meille ulkoistetut tehtävät niin hyvin, että meistä ei haluta luopua. Haluamme tuottaa yrittäjälle tai päättäjälle AHAA-elämyksen – miksi minun on pitänyt pärjätä aiemmin ilman Virtuaaliassareita? 

Kun me assarit ollaan puikoissa, niin me mahdollistamme yrittäjälle paljon. Meidän mukanaolo antaa yrittäjälle mahdollisuuden vaikuttaa hänen omaan ajanhallintaansa, tasapainoon työn ja kodin välillä sekä keskittymään oleelliseen työssä.

Jotta toimivaa brändiä ja hyvää tuotetta tai palvelua voi kehittää ja markkinoida, pitää siihen asettaa täydet panokset – meidän mukanaolo antaa tähänkin hyvät edellytykset.

Kaikki assareiden tekeminen on asiakaslähtöistä, ja meidän toimeksianto on lähtenyt jostain tarpeesta. Me haluamme hyvän ja toimivan suhteen asiakkaidemme kanssa, hyvä vuorovaikutus on oleellista. Meille on myös tärkeää, että asiakas menestyy – tätä tehdään yhdessä!

Uskalla valita meidät – tästä voi tulla viiden tähden illallinen!

Sinun assarisi Hanna – Organisaattoriterminaattori, joka saa kiksejä kuiteista