Kilometrikorvaukset 2019, lataa ilmainen matkalaskupohja!

Kilometrikorvaukset 2019, lataa ilmainen matkalaskupohja!

Klikkaa tästä lukemaan uusi ”Kilometrikorvaukset 2020” -artikkeli! Voit myös ladata alhaalta tämän vuoden kilometrikorvausten matkalaskupohjan.

Työnantajasi voi maksaa sinulle kilometrikorvausta työhösi liittyvistä matkoista, jotka ajat omalla autollasi. Kilometrikorvauksiin liittyy myös sellainen positiivinen juttu, että niistä ei tarvitse maksaa veroa!

Kilometrikorvauksia ei kuitenkaan makseta oman kodin ja työpaikan välisestä matkasta; ne matkat sinun täytyy ilmoittaa joka vuosi omalla henkilökohtaisella veroilmoituksellasi ja siten saat vähennettyä nämä matkakulut omassa verotuksessasi.

  • Vuonna 2019: Kilometrikorvaus 0,43 € / kilometri
    • Vuonna 2018 korvaus oli 0,01 € pienempi (0,42 € / km)

Matkalasku (km-korvaukset)

Ennen kuin kilometrikorvaukset kilahtavat pankkitilillesi, sinun on tehtävä työnantajallesi matkalasku. Tilaa uutiskirjeemme ja lataa ilmainen matkalaskupohja, johon sinun tarvitsee vain täytellä omat tietosi. Taulukkoon on päivitetty vuoden 2020 kilometrikorvauksen määrä sekä valmiit kaavat, jotka laskevat automaattisesti kilometrikorvauksesi yhteen. Helppoa!

 

Lataa tästä ilmainen matkalaskupohja!

Käsittelemme tietojasi aina huolellisesti. Voit perua uutiskirjeen halutessasi koska tahansa. Lisätietoja tietosuojastamme.

 

Tutustu myös tietoiskuumme: Päivärahat 2019!

Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!