Yrittäjä, älä anna kesän yllättää!

Jes, pian ne vihreät kesälaitumet kutsuvat! Suunnittelevatko työntekijäsi tulevan kesän kinkereitä sinun yrittäessä koota kasaan samaisen katastrofi-kesän aineksia? Kaatuvatko lomasuunnitelmasi ja haaveesi tajuttoman työmäärän alle? Jääkö omat lomasi työntekijöiden vapaiden jalkoihin? 

Monelle yrittäjälle on tiedossa ylityöntäyteisiä päivä, kun lomalaisten hommat pitää hoitaa kunnialla maaliin siinä omien töiden sivussa. Se oma lomakin osuu huonoon saumaan ja tuntuu, että kaikki työt jäävät kesken vaikka niitä takoisi menemään yötä päivää.

Yrittäjä, ota sinäkin ilo irti Suomen vähälumisesta kesästä ja nappaa Virtuaaliassarin Kesälomittaja pitämään seuraa kuiteille, papereille ja laskuille! Sillä aikaa kun sinä ilakoit mökin rantavedessä, me vahdimme rantavalvojan lailla toimistosi rutiinihommia.

Virtuaaliassarin Kesälomittajan palkkaaminen kannattaa koska:

  • Meille riittää lyhyt perehdytys – vain parin tunnin opastuksella teemme jopa 30 tuntia / kk tehokasta toimistotyötä.
  • Maksat työstä, etkä tyhjästä. Et joudu maksamaan päivystyksestä, kuten palkkasuhteessa olevalle lomatuuraajalle joutuisit. Turhia kustannuksia ei koidu, mikäli esimerkiksi asiakasyhteydenottoja kesällä on vain vähän. Laskutamme vain yhdessä sovittujen tehtävien hoidosta.
  • Yhteyshenkilösi on aina sama tuttu ja turvallinen naama, mutta pulmia ratkoo koko yrityshallinnon ammattilaistiimi.
  • Me rakastamme kuittien ja paperien pyörittelyä! Voit siis huoletta jättää hommasi käsiimme – teemme kaikki työt aina huolellisesti ja tehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Meiltä hoituu vuoden ympäri kaikki toimiston hallinnolliset tehtävät kuten asiakaspalvelu, kuittikaaosten taklaaminen ja kulukorvauslaskujen muodostaminen, laskujen käsittely ja tiliöinti, arkistointi, mapitus, rekisterien päivitys ja ylläpito sekä kaikki muut yrityshallinnon työt, joissa kaipaat apua.

Ota siis tänä kesänä avuksi Kesälomittaja, ja rakentele paperipinojen sijaan hulppeita hiekkalinnoja auringon alla. Syöksy sinä kesäisille seikkailuille – me pidämme toimistoa pystyssä sillä välin kun sinä vietät ansaittua lomaa. Ota yhteyttä täältä, niin laitetaan hommat rullaamaan!