Case: Löyly Suomi Oy – Start-Upin hallinnon sihteeri

Aloittelevan yrityksen on turha palkata heti taloushallinnon ihmistä

Olemme aloitteleva yritys ja vielä tuotekehitysvaiheessa. Pyrimme näin yrityksen alkuvaiheessa hamstraamaan mahdollisimman vähän kuukausipalkkalaisia, joten ostamme mieluummin taloushallinnon, laskutuksen ja muut hallinnolliset tehtävät ulkopuolisilta. Itse en ole taloushallinnon ammattilainen, joten päätin heti yritystä perustaessani, että ostamme palvelun ulkopuolisilta.

Tiedän, että en ole ainoa asiakas, mutta silti koen, että palvelu on nopeaa ja hyvää, joten annan mielelläni hyvää palautetta. Yksi parhaista puolista on se, että asioita ei tarvitse kaunistella. Oma Virtuaaliassarini Hanna Nieminen on myös omatoiminen. Se tuntuu olevan nykyään harvinaista. Koen, että Hanna laittaa itsensä myös likoon yritykseni puolesta ja jos hän ei itse tiedä kaikkea, takana on iso organisaatio, jossa on laaja-alaista osaamista ja tukea.

Virtuaaliassari Hanna saa sotkutkin järjestettyä

Alun perin toimin konsulttina toisessa yrityksessä ja tutustuin silloin Virtuaaliassareiden tapaan tehdä työtä. Törmäsin Hannaan, kun selvitimme yrityksen asioita, jolta oli jäänyt asioita hoitamatta. Asiat olivat jo aika solmussa, kun aloitimme selvitystyön. Vakuutuin jo silloin Hannan kyvystä järjestää asiat tärkeysjärjestykseen ja sen jälkeen saada asiat selvitettyä ja hoidettua. Siitä lähtien meillä on ollut suora ja rehellinen suhde työasioissa.

Löyly Suomi Oy

Meille löylynautinto on tärkeää. Kehitämme kiukaita, joissa on paljon kiviä ja joista saa pitkäkestoiset, miellyttävät löylyt. Saunaremontti on usein kallis, joten miksei hankkia sen arvoista kiuastakin. Kiukaistamme saa hyvät löylyt jo miellyttävässä 50-60 asteessa, jolloin saunassa riittää hyvin happea ja siellä voi istua myös pidempään.

Toimitusjohtaja Teppo Ahomäki

Löyly Suomi Oy