Kuusi tapaa piristää tiimin työpäivää!

Lisääntyvä pimeys saattaa vaikuttaa niin yrittäjän kuin työntekijänkin jaksamiseen. Älä anna syksyn harmauden ja viiman ujeltaa työarkeen, vaan tuo aurinkoa ja energiaa tiimisi työviikkoon pienillä yhteisillä hetkillä! Kokosimme inspiraatioksi kuusi ideaa työarjen piristämiseen.

1. Aloita viikko ihanalla brunssilla!

Laskeutukaa tiimin kanssa rauhallisesti uuteen viikkoon. Brunssi on hyvä syy koota tiimi livenä koolle, vaihtaa kuulumiset ja luoda yhteinen visio siitä, mihin tällä viikolla tähdätään. Helpoimmillaan brunssin saa luotua kipaisemalla lähikaupasta smoothiet, sämpylät ja lempikeksipakettisi. Jos haluat panostaa enemmän, suunnatkaa yhdessä kahvilaan!

2. Hedelmäkorista vitamiineja viikkoon!

Yllätä tiimisi toimistolla tai kotikonttoreilla värikkäällä hedelmäkorilla. Vitamiinien lisäksi hedelmät tarjoavat tärkeän välipalan iltapäivän tunneille, jolloin nälkä alkaa jälleen hiipiä vatsaan. Mandariini, banaani tai mehevä päärynä tuo energiaa päivän viimeisiin tunteihin!

3. Yllätä pienellä viestillä

Kissa kiitoksella elää ja ihminen kehuilla! Tsemppisanoja, kehuja ja iloisia yllätyksiä ei koskaan ole liikaa, työarjessakaan. Post it -lappu vessan peilissä, läppärin kannen alle sujautettu hyvän huomenen toivotus tai yllätyksenä postiluukusta kopsahtava postikortti, johon on kirjoitettu jokin pieni kiva ajatus. Näin pienestä voi muuttua koko päivän tunnelma erilaiseksi!

4. Vaihda palaveri kävelypalaveriksi

Kääntykää neukkarin ovella ympäri ja suunnatkaa kokouskahvipöydän sijasta ulkoilmaan! Raikasta ilmaa, päivänvaloa ja täyttä läsnäoloa, jota läppärit ja puhelimet eivät häiritse. Voimme lyödä vaikka vetoa, että kävellessä syntyy uusia ajatuksia ja ratkaisuja, joita ei tutussa työtilassa olisi syntynyt.

5. Vireyttä ja vetreyttä

Irrottakaa 15 minuuttia päivästä verryttelylle, venyttelylle tai tasapainoharjoituksille. Pieni liike tai rauhallinen venytys laittaa veren kiertämään, tuo hyvinvointia ja kirkastaa ajattelua. Yhteinen jumppahetki toimii sekä livenä että etälinjoilla!

6. Juhlistakaa sesonkeja

Halloween-naamiaiset, glögikauden avaus ja työyhteisön yhteinen joulukalenteri, joka avataan aina aamuisin aamukahvin yhteydessä. Juhlapäivien juhlistaminen tekee jokaisesta viikosta erilaisen ja erityisen, eikä juhlan luomiseksi tarvitse nähdä paljon vaivaa. Kenties pukeudutte kaikki siniseen itsenäisyyspäivän aattona? Tai koristelette yhdessä pipareita iltapäivän kahvitauolla? Tai aloitatte yhden työpäivän hämärässä kynttilänvalossa Lucian päivän kunniaksi? Vain mielikuvitus on rajana!

Tarvitseko apua työpaikan pikkuasioiden hoitoon, jotta sinulta vapautuu aikaa olennaiseen? Olemme täällä sinua varten!