Sopimushallinnasta

Sopimushallinta

Mitäs siinä sopimuksessa sanottiin, odotas vilkaisen. Muistaakseni laitoin sen tänne kansioon talteen, eikun oliko se sittenkin intrassa. Tässä ei nyt näy tarkemmin kysymääsi, unohtunut näköjään kirjata. Kuulostaako tutulta?

Miltä tuntuisi jos kaikki sopimukset olisivat yhdessä paikassa, sopimuksia olisi helppo muokata tai täyttää ja jokaisesta löytyisi oikeanlaiset merkinnät – aika hyvältä.

Tämä on mahdollista ja sen mahdollistaa nykyään useat tarjolla olevat sähköiset järjestelmät. Ne auttavat sopimuksien ja niiden hallitsemisen kokonaisuuden hahmottamisessa.

Riskienhallinnan näkökulma

Ensimmäisenä tuskin kävisi mielessä, että sopimuksista huolehtiminen on myös riskienhallintaa. Sopimukset ovat yritykselle tärkeä osa liiketoimintaa, joten sopimushallinnan huomioon ottaminen on yrityksen riskienhallinnan kannalta erittäin tärkeää.

Enää ei ole mahdollisuutta sille, että sopimukset tai tärkeät paperit katoaisivat tai niistä puuttuisi merkittäviä yksityiskohtia. Niihin palaaminen on helppoa ja yhteiskäyttö yrityksen sisällä mahdollistaa 

Sopimushallinta on olennainen osa tämän päivän liiketoimintaa

Digitalisaatio on tuonut ketteryyttä sopimusten luomiseen ja hallintaan. Pysymällä mukana muutoksessa ja päivittämällä omia prosesseja varmistetaan se, että pysytään kilpailussa mukana.

Mikä on sopimuksen tarkoitus, jos sitä ei noudateta tai hyödynnetä? Sen myötä, yhdeksi kilpailueduksi voidaan mainita se, että pidetään huolta sopimuksista ja niiden tärkeistä päivämääristä.

Assarin rooli sopimushallinnassa

Assari auttaa sinua mielellään pistämään yrityksesi sopimushallinnan kuntoon. Kartoitamme yrityksesi tarpeet ja ehdotamme teille sopivaa ratkaisua.

Meillä on paljon kokemusta useista erilaisista sopimushallinnallisista järjestelmistä ja osaamme suositella juuri sinulle sopivaa ohjelmaa. Tämän lisäksi pystymme tuottamaan sinulle pyytämiesi tietojen pohjalta sopimuksia ja tallentamaan ne haluamaasi järjestelmään.

Tämä kaikki vain sitä varten, että sinä voit keskittyä olennaiseen ja siihen mistä nautit.