Miksi ottaa yrityksellenne Virtuaaliassari?

Miksi ottaa meidän yritykseemme Virtuaaliassari?

Suunnitteletko osa-aikaisen sihteerin tai toimistoassistentin palkkaamista? Tarvitsetko jonkun hoitamaan ärsyttävät paperityöt puolestasi, jotka syövät liikaa tärkeää aikaasi muulta tekemiseltä, muttet ole varma pystytkö palkkaamaan ketään? Annatko tällä hetkellä omille työntekijöillesi tehtäväksi hallinnolliset hommat, vaikka tiedät, että tämä aika on pois tuottavasta, laskutettavasta työstä?

Virtuaaliassari vapauttaa aikaasi keskittyä olennaiseen

Hyvä vaihtoehto on ottaa virtuaaliassari toimeksiantona hoitamaan hallinnolliset tehtävät ja vapauttaa aikaa itseltä tai työntekijöiltä tuottavaan työhön.

Virtuaaliassari on oman alansa asiantuntija, joka hoitaa puolestasi kaikki hallinnon tehtävät ja vapauttaa aikaasi perusliiketoiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Meillä on vuosikymmenten kokemus hallinnollisista tehtävistä ja ratkomme pulmiasi kokonaisen tiimin voimin.

Ja mikä parasta, virtuaaliassari ei ole nirso työtehtävien suhteen eikä pelästy pieniä viikkotunteja! Voit ulkoistaa vaikka vain 20 tuntia eli 2,5 työpäivää kuussa.

Pysyt aina kartalla, paljon mihinkin työtehtäviin on käytetty aikaa

Virtuaaliassarilta saat aina laskun mukana tarkan jaottelun siitä, mihin tehtäviin ja kuinka paljon aikaa on käytetty kyseisen laskutuskauden aikana. Tämä tieto auttaa sinua budjetoimaan ja suunnittelemaan, mutta ennen kaikkea näet mihin tehtäviin aikaa kuluu eniten. Annamme mielellämme neuvoja siitä, miten ja millä keinoilla tekemistä voisi järkeistää.

Mitä jos liiketoimintani kasvaa ja työmäärä lisääntyy?

Ei hätää – meiltä löytyy aina aikaa lisätyölle, on se sitten kausittaista tai pysyvää. Pääasia on, että työt hoidetaan ja asiakkaan stressitaso laskee.

Entä jos haluankin palkata oman sihteerin?

On täysin normaalia, että ulkoistetun palvelun tarve saattaa jossain vaiheessa loppua ja haluatkin palkata itsellesi oman assarin.

Me dokumentoimme kaikki työvaiheet kaikista ulkoistetuista tehtävistä, joten toimeksiannon päätyttyä voit lunastaa mukaasi näppärän perehdytysoppaan uudelle assarillesi ja avot – taas säästät kallisarvoista aikaasi! Me voimme myös auttaa assarisi alkuun perehdyttämällä hänet suoraan tehtävien tasalle. Olemmehan rakkaudella hoitaneet tehtäviäsi tähän asti ja haluamme varmistua siitä, että hoito onnistuu jatkossakin yhtä mallikkaasti.

Joustamme tarpeidesi mukaan – kokeileminen kannattaa aina!

Sopimuksemme ovat joustavia ja irtisanomisaikakin on vain kaksi kuukautta. Jos siis mietit palvelun aloittamista ja painit kuittien, laskujen tai ajanpuutteen kanssa, älä aikaile vaan ota yhteyttä. Perehdytyksemme on nopeaa ja vaivatonta, otamme tilanteen haltuun vain muutamassa tunnissa ja aloituskin saadaan vaikka samalle viikolle.

Lue asiakaskertomuksiamme sivuiltamme tai soita suoraan assareillemme!