TOP 5 Virtuaaliassarille ulkoistettua tehtävää

TOP 5 Virtuaaliassarille ulkoistettua tehtävää

Meiltä kysytään usein, mitä kaikkea virtuaaliassarille voi ulkoistaa. Vastaus tähän on tietenkin: kaikkea maan ja taivaan väliltä! Käymme jokaisen asiakkaan tarpeet läpi erikseen, mutta alla on listattuna 5 tyypillisintä ulkoistettua tehtävää. Näitä tehtäviä teemme lähes kaikille asiakkaillemme ja ne ovatkin kokonaisuuksina helpompia ulkoistettavia.

TOP 5 ULKOISTETTUA TOIMISTOTEHTÄVÄÄ

1. Luottokorttikuittien ja matkalaskujen käsittely

Tämä työ on usein asiakkaan aikaa vievin ja ärsyttävin tehtävä. Me taasen rakastamme kuitteja ja niiden liittämistä laskuille. Tämän tehtävän otamme asiakkaalta oikein mielellään! Virtuaaliassari ❤️ kuitit.

2. Myyntireskontran hoito

Hoidamme myyntireskontran hyvin kokonaisvaltaisesti. Keräämme laskutusaineiston asiakkaalta, muodostamme ja lähetämme myyntilaskut, seuraamme maksuja ja tarvittaessa lähetämme muistutuslaskut. Lisäksi viemme uudet asiakkaat rekisteriin ja olemme yhteydessä heihin laskutukseen liittyvissä asioissa.

3. Ostolaskujen käsittely

Ostoreskontrassa teemme tarkastuksia, alustavia tiliöintejä ja laitamme laskut tarkastuskierrokselle ja maksuun. Pidämme yllä toimittajarekisteriä ja tiedotamme heitä muutoksista. Käymme myös ostolaskuja läpi myyntilaskujen koostamista varten.

4. Tilaukset ja hankinnat

Teemme tilauksia ja hankintoja asiakkaan puolesta, kuten vaikkapa toimistolle toimistotarvikkeita tai jääkaappiin täytettä, asiakkaiden joulumuistamiset, painotuotteet ja kokoustarjoilut.

5. Selvitystyö ja henkilökohtainen sihteeri

Työhömme sisältyy myös paljon selvitystyötä, kilpailutusta, tiedonhankintaa sekä kaikkea muuta mihin asiakkaalta itseltään kuluu liikaa aikaa ja vie huomion pois olennaisesta tekemisestä. Toimimme asiakkaillemme myös henkilökohtaisena sihteerinä, sillä meille ohjataan paljon ad hoc -tehtäviä kuten matkavarauksia, tiedusteluja, dokumentinhallintaa ja paljon muuta. Tämä tuo meille uutta tekemistä ja olemme näistä tehtävistä hyvin mielissään 🙂

Meidän virtuaaliassareiden tehtävä on toimia johdon apukätenä ja yhteyshenkilönä ja jopa tulkkina tilitoimistoon. Meiltä voi kysyä neuvoa, pyytää apua, tiedustella ehdotuksia virkistyspäiviin ja kysyä suosituksia vaikkapa tilintarkastajista tai painotaloista. Me olemme perinteinen toimiston infotiski!

 

Kaipaatko jeesiä toimistotehtävien kanssa? Ota yhteyttä! Olemme saaneet usean asiakkaan irti paperirumba-ahdingosta.