Vapauta aikaa kasvulle – Virtuaaliassari hoitaa rutiinit, sinä voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen!

Kaikki johtajat, yrittäjät ja hallinnon ammattilaiset tietävät, että päivät monesti täyttyvät hallinnon rutiineista ja juoksevista asioista, jotka vievät arvokasta aikaa suuremmilta kuvioilta, kuten asiakkuuksien ja liiketoiminnan kehittämiseltä. Kuvittele hetki, että sinulla olisi henkilökohtainen sihteeri, jolle voit ulkoistaa kaikki haluamasi hallinnon rutiinit ja joka hoitaa hommat kuin taikaiskusta. Kuulostaako hyvältä? Virtuaaliassari on juuri sellainen kumppani. Me vapautamme arvokasta aikaa kasvulle. Ja kun sanomme ”vapautamme aikaa”, emme tarkoita vain muutamaa minuuttia, vaan kallisarvoisia tunteja!

 

Myyntilaskut

Myyntilaskujen lähettäminen on se tehtävälistan tärkein kohta, joka mahdollistaa liiketoiminnan jatkossakin. Laskujen luominen ja lähettäminen on myös monesti yksi niistä tehtävistä, joka vie aikaa ja energiaa – ja joka saattaa myös siirtyä kalenterissa helposti eteenpäin. Näin tärkeää tehtävää ei kuitenkaan kannata unohtaa tai viivytellä. Mutta ei se myöskään tarkoita sitä, etteikö hommaa voisi tehdä joku muu kuin sinä! Oma assarisi ottaa mielellään tämän työn tehtäväkseen. Voit unohtaa paperipinot, muistilaput, excelit ja sähköpostien läpikäynnin – Virtuaaliassari huolehtii siitä, että laskut lähtevät oikeaan aikaan oikeille asiakkaille ja rahavirrat pysyvät kunnossa.

Ostolaskut

Entäpä ostolaskut? Niiden käsittely tuntuu toisinaan loputtomalta asioiden selvittelyltä. Saat ilmoituksen, tsekkaat sisällön, kysyt kollegalta, haet tarjouksen, vertaat hintaa ja mietit miten tämäkin lasku nyt pitäisi sitten luokitella. Mutta ei hätää, oma assarisi on mestari tässäkin! Hän hoitaa ostolaskujen käsittelyn, tarkistukset ja maksut puolestasi, jotta voit keskittyä johonkin, joka luo yrityksellesi kasvua ja kehittää liiketoimintaa. Miksi ihmeessä et siis antaisi Virtuaaliassarin hoitaa kuntoon tätäkin akilleen kantapäätä? 

Kuittirumba

Ja tiedätkö ne pienet, mutta ärsyttävät kuitit, jotka kulkevat taskuissa ja laukussa? Tai jotka makaavat tilaajansa sähköpostissa tai jossain muussa sovelluksessa, johon kukaan ei muista tunnareita ja itse sylttytehdaskin on kesälomalla. Me tiedämme, miten hoitaa kuittien kanssa tanssiminen tehokkaasti ja mahdollisimman vähällä vaivalla. Sovitaan juuri teille sopiva malli ja prosessi, niin oma assarisi huolehtii kuittien kirjanpidosta ja järjestämisestä. Tuskallinen ja pitkällinen tehtävä done! Mitä muuta sitä voisikaan tehdä tällä aikaa?

 

Kun nämä kaikkia piinaavat hallinnon rutiinit ovat hoidossa Virtuaaliassarin toimesta, voit tiimisi kanssa keskittyä siihen, missä olette parhaimmillanne – liiketoiminnan kehittämiseen! Voitte istua alas, miettiä suuria visioita ja luoda strategioita kasvun tueksi. Virtuaaliassarin avulla vapautuu aikaa inspiroiville projekteille ja asiakkaiden tarpeille. On aika ottaa askel kohti menestystä ja saavuttaa uusia korkeuksia liiketoiminnassanne – pistähän viestiä tulemaan vaikka heti!