Unohtuiko taas joku tärkeä juttu? Virtuaaliassarin avulla pidät langat käsissäsi ja muistat kaiken

Kuulostaako tutulta? Heräät keskellä yötä hikoillen ja mietit, että unohditko taas työpäivän aikana jotain tärkeää. Yrittäjän arki on täynnä kiireitä ja vastuuta – ja välillä se saattaa viedä mehut, jopa niin, että tärkeitä asioita pääsee unohtumaan. Mutta ei huolta, onneksi meillä on ratkaisu tähän ongelmaan!

Kuvittelepa tilannetta, jossa ei olekaan enää muistilappuja peittämässä läppärin kantta tai kalenteria, josta ei enää löydy tyhjää tilaa. Tämä nimittäin on mahdollista! Oma assarisi on juuri se henkilö, joka huolehtii puolestasi rutiiniasioista ja pitää sinut ajan tasalla tärkeistä tehtävistä.

Miten assari auttaa sinua pitämään langat käsissäsi?

1 Muistutukset ja aikataulutus
Oma assarisi pitää silmällä tärkeitä tapahtumia ja aikatauluja puolestasi. Ei enää unohtuneita kokuksia tai tärkeän deadlinen missaamista. Voit luottaa meidän muistavan ja muistuttavan sinua tarvittaessa. Eikös kuulostakin melko houkuttelevalta?

2 Hallinnon rutiinit
Laskutus, raportointi, asiakaspalvelu… Nämä ovat juuri niitä tehtäviä, joita Virtuaaliassari hoitaa puolestasi. Sinun ei tarvitse enää käyttää omaa aikaasi ja energiaasi niihin, vaan voit keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi. Aika on kallista, käytä se viisaasti!

3 Kuittien käsittely
Kuittipino ei enää kasaannu työpöydällesi tai autosi hanskalokeroon. Assari auttaa sinua järjestämään ja käsittelemään kuittisi sähköisesti. Meillä suorastaan rakastetaan kuitteja ja niiden järjestämistä! Jos siis kuittirumba ei ole oma lempparisi, miksi ihmeessä käytät siihen vielä aikaasi?

4 Sparrailu ja tuki
Virtuaaliassari on myös aito sparrauskumppani. Voit luottaa siihen, että saat laajaa järjestelmäosaamista ja nopeaa sekä ketterää palvelua. Olemme aina valmiina auttamaan ongelmanratkaisussa ja tarjoamaan sparrausta liiketoimintasi kehittämiseen. Meiltä löytyy kokemusta niin monelta alalta, että on suorastaan hölmöä jättää tämä tietotaito hyödyntämättä.

5. Henkilökohtaisen elämän muistamiset
Ei ole salaisuus, että työ vie yrittäjällä suuren osan hereilläoloajasta. Mutta me emme unohda, että sinulla on myös henkilökohtainen elämä. Autamme muistuttamalla tärkeistä tapahtumista, kuten perhejuhlista tai lasten harrastuksista. Ja onhan se välillä ihan asiallista muistaa myös sitä puolisoa, joka pitää arjen kasassa kotioven takana.

Kuten ehkä edellä huomasit, oma assari on todellinen aikaa vapauttava toimiston enkeli. Hän auttaa sinua pitämään langat käsissäsi ja muistamaan kaiken, jotta voit viimein löytää tasapainon yrittäjyyden ja henkilökohtaisen elämän välillä. Miltä kuulostaa, joko kiinnostuit?

Jos parempi ajanhallinta ja lisääntynyt vapaa-aika kiinnostelee, niin olehan yhteydessä. Pistetään hommat jiiriin, niin voit nukkua jatkossa yösi rauhassa.