10 tapaa, joilla Virtuaaliassari voi helpottaa kiireisen johtajan arkea

Virtuaaliassari auttaa kiireisessä arjessa

Hei johtaja! Tuntuuko joskus siltä, että vuorokaudessa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi tunteja kaikkien tehtävien hoitamiseen? Ei hätää, olemme koonneet sinulle listan kymmenestä tavasta, joilla  helpotamme arkeasi ja annamme sinulle enemmän aikaa keskittyä olennaiseen.

Asiakirjojen valmistelu ja muokkaus
Virtuaaliassari auttaa sinua luomaan, muokkaamaan ja tarkistamaan raportteja, esityksiä, sopimuksia ja muita asiakirjoja nopeasti ja tehokkaasti. Meitä eivät hidasta erilaiset järjestelmät tai dokumenttipohjat. Homma hoituu ja sinä keräät kiitokset.

Tehtävien delegointi ja seuranta
Jaamme myös tarvittaessa tehtäviä tiimillesi, varmistaa niiden suorittamisen aikataulussa ja pitää sinut ajan tasalla projektien edistymisestä. Voit siis huoletta lakata hengittämästä niskaan, me hoidamme sen puolestasi.

Matkajärjestelyt
Oma assarisi tekee matkasuunnitelmat puolestasi, varaa lennot, hotellit ja kuljetukset, sekä huolehtii viisumihakemuksista ja muista matkaan liittyvistä yksityiskohdista. Kerro vaan meille, miten yleensä haluat matkustaa, niin me hoidamme matkan sinulle kuntoon kuin kunnon concierge konsanaan!

Kuittien käsittely
Virtuaaliassari käsittelee mielellään ostokuittisi – olivatpa ne sähköisessä muodossa tai kirjekuoressa. Tähän tehtävään meillä on todellinen rakkaussuhde! Löydämme juuri sinulle sopivat ja tehokkaat tavat hoitaa tämä rumba ilman älytöntä hässäkkää.

Asiakaspalvelu
Hoidamme mielellämme myös asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa, ratkaisemme ongelmia ja vastaamme kysymyksiin. Teemme tämän kaiken toki brändiä sekä teidän prosesseitanne kunnioittaen – unohtamatta kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa.

Rutiinitehtävien automatisointi
Oma assarisi auttaa sinua automatisoimaan tiettyjä rutiinitehtäviä, kuten laskujen maksamista ja raporttien laatimista, jotta voit säästää aikaa ja vaivaa. Rutiinit ei useinkaan ole niitä mielenkiintoisimpia hommia, mutta meidän avulla ne hoituvat ilman, että edes huomaat niiden poistuneen työlistaltasi.

Ajanhallinnan konsultointi
Virtuaaliassari voi halutessasi analysoida työskentelytapojasi ja antaa suosituksia siitä, miten voit hallita aikaasi tehokkaammin ja vähentää stressiä. Meillä on kokemusta monenlaisten yritysten ajankäytön optimoinnista. Tämän asian tiimoilta ei siis kanatta käydä sitä kuuluisaa kantapääyliopistoa.

Kalenterin hallinta
Oma assarisi voi  tarvittaessa myös suunnitella ja hallita kalenteriasi tehokkaasti, jotta sinulla on aina selkeä käsitys tulevista tapaamisista, määräajoista ja tärkeistä tapahtumista. Pidämme myös huolen, että kalenteriin mahtuu hengähdystaukoja sekä omiakin menoja sopivassa suhteessa.

Sähköpostin suodatus ja priorisointi
Voimme käsitellä sähköpostisi tai yleisen postilaatikon viestit puolestasi. Suodatamme roskapostin, merkitsemme tärkeät viestit ja vastaamme rutiinikysymyksiin, jotta voit keskittyä olennaisiin asioihin. Miksi käyttää tunteja tähän, kun voit tehdä sillä ajalla jotain oikeasti hyödyllistä?

Henkilökohtaisen elämän järjestelyt
Oma assarisi auttaa sinua hoitamaan henkilökohtaisia asioita, kuten lahjojen hankintaa, juhlien järjestämistä ja lastenhoitojärjestelyjä, jotta sinulla on enemmän aikaa nauttia elämästäsi työn ulkopuolella. Elämä ei saa olla pelkkää työtä ja asioiden järjestelyä. Me olemme tässä mielellämme avuksi!

Kuten ehkä huomasitkin, palvelumme kattavat monenlaisia tehtäviä, jotka auttavat kiireistä johtajaa hallitsemaan arkeaan tehokkaammin ja stressittömämmin. Kokeile palveluitamme ja koe itse, miten meidän avulla voit vapauttaa aikaa, energiaa ja mielenrauhaa arjen haasteiden keskellä.

Pistä viestiä tai soita – jo tänään!