7 syytä miksi Virtuaaliassarin palkkaaminen kannattaa!

Aiheuttaako tilikauden päätös ahdinkoa ja harmaita hiuksia? Vievätkö hallinnolliset tehtävät kaiken aikasi? Oletko keskellä paperipyörremyrskyä, eikä laskutettava työ etene?

Mikäli tulevana vuonna olisi mukavaa viettää aikaa myös toimiston ulkopuolella, kannattaa miettiä virtuaalisen toimistoassistentin palkkaamista. Tässäpä 7 syytä miksi sinun kannattaisi ulkoistaa toimistotyösi Virtuaaliassarille heti vuoden alussa.

1. Hoidamme hommat maaliin etänä tai paikan päällä 

Virtuaaliassistentti toimii kuin oma henkilökohtainen sihteeri sillä erotuksella, että virtuaaliassistentti ei vie neliöitä toimistoltasi, heillä on käytössään omat laitteet sekä ohjelmistot ja sinä maksat vain tehtyjen tuntien mukaan – ei siis sairauspoissaoloja eikä lomia! Sen sijaan, että palkkaisit itsellesi toimistoassistentin, laskuttajan, henkilökohtaisen sihteerin ja vielä kesähessun mapittamaan ja kurittamaan kuitteja, hoitaa virtuaaliassari puolestasi kaikki hallinnon tehtävät ja vapauttaa aikaasi perusliiketoiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen.

2. Virtuaaliassari on oman alansa asiantuntija

Virtuaaliassari on toimiston monitoimikone, joka järjestää kaapit, arkistoi, mapittaa, laskuttaa, järjestää tilaisuudet, kilpailuttaa tarjoukset, järjestää kuitit kirjanpitoon, hoitaa asiakaspalvelua, allokoi kulut asiakasprojekteissa ja paljon muuta. Mikäli tarvitset syvempää osaamista esim. kirjanpidosta tai jonkun päivittämään verkkokauppaasi tuotteita, autamme siinäkin! Toimiston enkeleillämme on vuosikymmenten kokemus hallinnollisista tehtävistä ja hallitsemme monet eri ohjelmistot alasta riippumatta.

3. Pidämme sinut kartalla kaikesta

Kuten sanottu, maksat vain tehtyjen tuntien mukaan. Saat aina laskun mukana tarkan jaottelun siitä, mihin tehtäviin ja kuinka paljon aikaa on käytetty kyseisen laskutuskauden aikana. Näin saat hommat näppärästi budjetoitua ja suunniteltua, ja näet että mihin tehtäviin aikaa kuluu eniten – annamme myös mielellämme vinkkejä siitä, miten tekemistä voisi järkeistää! Sopimuksen tuntimäärä mietitään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Emme siis piilota kuluja ja maksat vain sovituista tunneista. Jokaiseen sopimukseen suunnitellaan tuntimäärä yhdessä asiakkaan kanssa.

4. Keskity sinä olennaiseen, me hoidamme loput

Me haluamme, että sinun stressitasosi laskee. Meidän konttorilla kilpaillaan aamuisin siitä, kuka pääsee järjestelemään mappeja ja raapimaan raportteja kasaan – tykkäämme ihan oikeasti niistä huojuvista paperipinoista ja kuittikasoista! Ulkoistamalla toimistohommasi Virtuaaliassarille annat meille perin mielekästä työtä, tyhjentäen samalla omaa työpöytääsi. Me emme ole nirsoja työtehtävien suhteen tai pelästy pieniä viikkotunteja – voit ulkoistaa vaikka vain 20 tuntia eli 2,5 työpäivää kuussa näin halutessasi. Pääasia on, että sinun työtaakkasi kevenee!

5. Me venymme ja paukumme

Joustamme kuin huonolaatuinen benjiköysi – erittäin paljon. Jos mietit palvelumme ottamista, mutta hankalat sopimukset ja irtisanomisajat jännittävät, ällös murehdi! Irtisanomisaikamme on vain kaksi kuukautta, ja sopimukset teemme aina joustavasti asiakkaan kanssa. Perehdytyksemme on nopeaa ja mutkatonta, sillä otamme hommasta kopin vain muutamassa tunnissa ja voimme istahtaa sorvin ääreen vaikkapa jo samalla viikolla! 

6. Josko sittenkin ihka oikea sihteeri

Onko toimistollasi sittenkin ikioman assarin mentävä aukko? Huippua! On täysin normaalia, että ulkoistetun palvelun tarve saattaa jossain vaiheessa loppua ja haluatkin palkata itsellesi oman toimistoassarin. Me dokumentoimme kaikki tekemämme työvaiheet ja tehtävät, joten yhteisen toimeksiantomme päätyttyä voit lunastaa mukaasi kattavan perehdytysoppaan uudelle oikealle kädellesi. Voimme myös halutessasi perehdyttää upouuden assarisi tehtävien tasalle, jolloin siirtymä sujuu mallikkaasti ja näppärästi. 

7. Olemme ihan hirmuisen ihania

Suurin plussapuoli: olemme melkoisen mahtavia ja rempseitä duunikavereita! Teemme työmme aina täydellä sydämellä, ja rehellisyys sekä aitous ovat meille tärkeitä aspekteja arjessa. Välitämme asiakkaistamme ja meillä on aina hauskaa töitä tehdessämme – tämän tulet varmasti huomaamaan kanssamme työskennellessäsi! 

Kurkkaa täältä osa asiakaskertomuksistamme ja laita rimpauttaen!