Askeleet sujuvaan yhteistyöhön! Näin rakennat toimivan suhteen virtuaaliassistenttisi kanssa

Jos luet tätä blogia, olet todennäköisesti vakavasti harkitsemassa tai jo päättänyt palkata virtuaaliassistentin osaksi yrityksesi toimintaa. Virtuaaliassistentin palkkaaminen vapauttaa enemmän aikaa itsellesi, tärkeämmile tehtäville tai uusille ideoille!

Ilman toimivaa suhdetta ei yhteistyöstä saa kuitenkaan irti täyttä hyötyä. Me tietysti teemme kaiken mahdollisen, jotta yhteistyöstä tulee sujuvaa ja hedelmällistä, mutta sinäkin voit omalta osaltasi varmistaa yhteistyössä onnistumisen.

Hyvä yhteistyö sujuu kuin tanssi, ja näiden toimivien askeleiden kanssa löydätte varmasti virtuaaliassistentin kanssa nopeasti yhteisen rytmin!

1. Panosta perehdytykseen

Onnistunut yhteistyö alkaa perehdyttämisprosessista. Kuten muutkin mahdolliset työntekijäsi, virtuaaliassistentti haluaa olla olennainen osa menestystäsi. Varmista, että virtuaaliassistentti tietää visiosi ja missiosi, tavoitteesi ja prioriteettisi. Tutustuta assistentti yritykseesi, tarjoamiisi palveluihin ja myymiisi tuotteisiin.

Hyvää perehdytystä ei kuitenkaan mitata siihen käytetyssä ajassa, vaan oleellista on, että perehdytys kattaa kaikki tärkeät asiat.

2. Selkeytä tavoitteet

Virtuaaliassistentit ovat ammattilaisia, mutta eivät ajatustenlukijoita. Siksi on tärkeää käydä yhdessä läpi yhteistyön toiveet ja tavoitteet. Virtuaaliassistentit työskentelevät parhaiten, kun heillä on kattava käsitys siitä, mitä heiltä odotetaan. Jos et ole selkeä siitä, minkälaisia ​​tehtäviä odotat assarin tekevän, et myöskään saa odottamiasi tuloksia.

3. Löydä sopiva tapa kommunikoida

Kommunikaatio on kaiken A ja O. Selkeät sävelet eri viestintävälineisiin ja -kanaviin auttavat nopeuttamaan tiedonkulkua ja välttävät epäselvyyksiä. Kun kommunikaatio assarin kanssa on kunnossa, sujuvat hommatkin mutkattomasti. 

4. Ole avoin ja anna palautetta

Kerro virtuaaliassistentille rehellisesti, jos joku ei toimi. Voitte yhdessä löytää paremmat toimintatavat toimia. Jos yritykselläsi ei ole vielä selkeitä prosesseja jonkin tehtävän hoitamiseen, kannattaa rohkeasti pyytää palautetta myös assarilta! Heillä on kattava kokemus vastaavista tehtävistä ja voit saada hyviä vinkkejä prosessien tehostamisesta.

Äläkä unohda antaa positiivista palautetta! Jos assari hoitaa hommansa hyvin, kerro se hänelle. Arvostuksen tunne on meille kaikille tärkeää, ja motivoitunut assistentti on entistä sitoutuneempi tekemään töitä yrityksesi menestyksen eteen!

Näillä askelilla onnistut varmasti luomaan tuottavan ja pitkäaikaisen suhteen virtuaaliassistenttisi kanssa!